18 / 04 / 2024

Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!


Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Mehmet Büyükekşi ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu.



Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirket Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Mehmet Büyükekşi ve Gökhan Utku ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü amaca yönelik taşınmazlar inşa etmek veya ettirmek, ihalelerine katılmak, ihalesini yapmak, bunların yönetim işlerini yapmak; b. Her türlü gayrimenkul projeleri hazırlamak, uygulamak, kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak; c. Konusu ile ilgili sıhhi, elektrik, ısıtma, klima, mekanik ve benzeri tesisatların yapımı, montajı, yaptırılması, hafriyat ve nakliyat işlemlerini gerçekleştirmek; d. Toplu konut veya işyeri ihtiyaçlarını organize etmek, inşaatlarını yapmak; e. Konusu ile ilgili teknik bürolar kurmak, inşaatla ilgili projeleri çizmek veya çizdirmek, etütler yapmak, danışmanlık yapmak, yarışmalar tertip etmek veya yarışmalara katılmak; f. Yapımını taahhüt ettiği işleri kısmen veya tamamen taşeronve müteahhitlere vermek, ihalelere katılmak; g. Alışveriş merkezleri, iş merkezleri, katlı mağazalar ve süper marketler, konaklama tesisleri, rekreasyon ve eğlence merkezleri, park, otopark, sinema, tiyatro, kültür merkezleri, site, toplu yapı ve benzeri yerleri tesis etmek, bizzat veya işbirliği yoluyla işletmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön