27 / 04 / 2024

Çaycuma'daki eski belediye evleri satışa çıkıyor!

Çaycuma'daki eski belediye evleri satışa çıkıyor!

Zonguldak Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma halkına çağrıda bulundu. Yıllar önce Çaycuma'da yapılan Belediye evlerinin ve iş yerlerinin uygun fiyatla satışa çıkarıldığını açıkladı.



Zonguldak Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma halkına çağrıda bulundu. Yıllar önce Çaycuma'da yapılan Belediye evlerinin ve iş yerlerinin uygun fiyatla satışa çıkarıldığını açıkladı. Atıl vaziyette olan yerleri insanların kullanıma sunmak için böyle bir çalışma başlattıklarını belirten Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı şunları söyledi: "İş başına geldiğimiz günden bu yana Belediyenin emlakları ile ilgili çalışmalar ve araştırmalar yapıyoruz. Yıllar önce yapılan belediye evlerimiz var. Belediye evlerinin bodrum katlarında ki dairelerin satışının yapılmadığını öğrendik. 10 dairemiz ile 2 işyerimiz var. Bu daireleri ve işyerlerini birinci planda hemen satışa çıkartıyoruz. 14 Ekim Çarşamba günü bu daire ve iş yerlerinin ihalesi var. Herkese duyurmak istiyoruz. Son derece uygun fiyatlar, 60 bin gibi bir rakama bir daire alma imkanı var. Öncelikle burayı atıl halden kurtarıp, insanların kullanımına sunuyoruz." 


'46 DAİREMİZDE SATILIYOR' 

Çaycuma'da bulunan 46 dairenin de satışa çıkarıldığını belirten Başkan Bülent Kantarcı: "Yine aynı yerde yıllar önce inşaat ruhsatı alındığı halde yapılmayan 46 tane daire olduğunu öğrendik. Bunun arsası da hazır, projeleri de hazır. Hemen bunun peşinden de 46 dairenin yapım ihalesini yapacağız. Seçimde söz verdiğimiz halkımıza sağlıklı vefiyatı da uygun olan konutları da sunmuş olacağız. Filyos Çayı'nın şedde içine alınmasıyla zaten İstanbul Boğazı gibi güzel görünüme kavuşması önümüzde ki günlerde gerçekleşecek. Evlerimizde nehre bakan evler. Çaycuma'nın en güzel evleri olacak. 46 daire de yakında ihaleye çıkacak. Halkımıza yakından takip etmesini ve bu fırsatları kaçırmamasını diliyorum" dedi. 



Yeni Adım



Geri Dön