27 / 04 / 2024

Bülent Kantarcı kimdir

Bülent Kantarcı kimdir

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sürekli göç veren, jeolojik ve fiziki yapısının büyümeye elverişli olmaması nedeniyle sıkışıp kalan Zonguldak il merkezinin Çaycuma’ya taşınmasını önerdi.

Zonguldak Çaycuma'da toplu dönüşüme gidilecek!

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma projelerini anlattı. Başkan Kantarcı, “İlçeyi yeni baştan yaratıyoruz. Artık facialarla değil, hizmetlerle anılmak istiyoruz” dedi.

Çaycuma'daki eski belediye evleri satışa çıkıyor!

Zonguldak Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma halkına çağrıda bulundu. Yıllar önce Çaycuma'da yapılan Belediye evlerinin ve iş yerlerinin uygun fiyatla satışa çıkarıldığını açıkladı.

Çaycuma'da kent kimliği ve yerel kültür tartışıldı!

Çaycuma Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Kentsel Gelişim, Kent Kimliği ve Yerel Kültür" konulu söyleşi yoğun izleyici katılımıyla gerçekleşti. Ssöyleşiye konuşmacı olarak Şair-Yazar Sennur Sezer ve Yazar Adnan Ozyalçıner katıldı.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bülent Arınç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Arınç kimdir? Bülent Arınç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Bülent Kantarcı: Zonguldak, Çaycuma’ya taşınmalı!

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sürekli göç veren, jeolojik ve fiziki yapısının büyümeye elverişli olmaması nedeniyle sıkışıp kalan Zonguldak il merkezinin Çaycuma’ya taşınmasını önerdi.

Bülent Kantarcı: Çaycuma'da bir çok kamu binası ruhsatsız!

Çaycuma Belediye Meclisinin Aralık ayı birinci toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı "Çaycuma'da pek çok okul ruhsatsız, birçoğunun oturma izni bulunmuyor." dedi.

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Bülent Kantarcı'dan Çaycuma'ya 2. havaalanı pisti önerisi!

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasının Filyos Projesi’yle ilgili ortak aklı oluşturma amacıyla düzenlediği toplantıda, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Hacılar mevkiine 2. havaalanı pisti önerisinde bulundu.

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi etüt merkezi inşaatında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

Bülent Kantarcı kimdir Haberi

Bülent Kantarcı kimdir

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sürekli göç veren, jeolojik ve fiziki yapısının büyümeye elverişli olmaması nedeniyle sıkışıp kalan Zonguldak il merkezinin Çaycuma’ya taşınmasını önerdi.  Aşkan Kantarcı Başbakan Binali Yıldırım’a Zonguldak ziyareti sırasında, ilçenin ve bölgenin beklentilerini içeren iki dosya sunduğunu açıkladı. 


Başkan Kantarcı, “Sayın başbakanımızın Zonguldak ziyareti, bizim de talep ve beklentilerimizi iletmemiz için bir fırsat doğurdu. Bu fırsattan yararlanarak biri ulaşıma özel, diğeri de bölge ve ilçemizin talep ve beklentilerini içeren iki dosyayı, danışmanları aracılığıyla kendilerine ilettik. Taleplerimizin bölgemiz için yaşamsal önemde olduğunu düşünüyorum” dedi. Yıldırım’a sunduğu dosyada Çaycuma’yı ve Çaycuma Belediyesinin hizmetlerini tanıtan bölümlere de yer verdiklerini söyleyen Kantarcı, “Bunların yanı sıra, bakanlıklarda bekleyen yazılarımızın tarih ve numaralarını verip, olumlu olarak sonuçlandırılması için kendisinden yardım da talep ettik....