29 / 03 / 2024

Zonguldak Ereğli'de yollar yenileniyor!

Zonguldak Ereğli'de yollar yenileniyor!

Bağlık Mahallesi Hacı Abdurrahman Gül Sokakta yaklaşık 450 ton sıcak asfalt kullanılarak yol düzenleme çalışmaları tamamlanırken, mahallenin 1 nolu Çamlık Sokağında ise halen sıcak asfalt ve yama çalışmaları hızla devam ediyor.



Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kentin çeşitli mahallelerinde yaptığı çalışmaları değerlendirdi. 


Belediye basın bürosunun haberine göre, Başkan Uysal, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında Korubaşı Mahallesi Pençes Sokakta Pençes ile  TOKİ  Toplu Konutları arasında 300 metre uzunluğundaki bağlantı yolu tek şeritli yol taş duvar çalışması ile genişletilerek çift şeritli yol haline getirdi. Söz konusu yolda yağmur suyu kanalları ve yol düzenleme çalışması da yapıldı. 


Bağlık Mahallesi Hacı Abdurrahman Gül Sokakta da yaklaşık 450 ton sıcak asfalt kullanılarak yol düzenleme çalışmaları tamamlanırken, mahallenin 1 nolu Çamlık Sokağında ise halen sıcak asfalt ve yama çalışmaları hızla devam ediyor. Akarca Mahallesi Mustafa Güçeri Caddesinde ise yeni kurulması planlanan çocuk parkı ve fitness alanları için Fen İşleri Müdürlüğümüzce taş duvar çalışması sürüyor. 

Ayrıca Güldere Mahallesi'nde yolların daha güvenli olması için 1800 metre uzunluğunda oto kontrol bariyeri döşemesi bitirildi. Toplamda 8 kilometre uzunluğunda Kıyıcak, Göktepe, Dağlar, Kepez, Köcaali ve Çavdarlı gibi mahallelerimizin güzergâhlarında tehlike arz eden noktalardaki bariyer çalışmalarımız ise karayolları standartlarına uygun olarak yapılıyor" 


Yeni Adım


Geri Dön