26 / 04 / 2024

Zorlu Center fiyat listesi! Metrekaresi 9 bin 500 dolara!

Zorlu Center fiyat listesi! Metrekaresi 9 bin 500 dolara!

Zorlu Center alanları 117 ile 733 metrekare arasında değişen konutlardan meydana geliyor.  Projede fiyatlar konum ve büyüklük gibi unsurlara göre değişiyor. Proje kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 9 bin 500 dolardan başlangıç göster



 Zincirlikuyu ve Beşiktaşın birleşim noktasında inşa edilen Zorlu Center, Zorlu Gayrimenkul Grubu tarafından yükseliyor. 117 ile 733 metrekare arasında farklılık gösteren konutlardan meydana gelen projede fiyatlar konum ve büyüklük gibi unsurlara göre değişiyor. Proje kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 9 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında ilk teslimler 2012nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Zorlu Center Rezidansları 2 ayrı tipte planlandı. Zorlu Centerda 1+1den 5+1e kadar herkesin ihtiyacına uygun çözüm sunmaya özen gösterildi. Kule Rezidans ve Teras Evlerde toplam konut sayısı ise 584 olarak belirlendi.

102 bin metrekare arsa alanı üzerinde 615 bin 885 metrekare inşaat, 75 bin metrekare yeşil alana sahip olan Zorlu Centera Şubat 2008de başlandı.

Projenin AVM fonskiyonu, 2012nin ilk çeyreği, rezidans, performans sanatları merkezi, otel ve ofis fonksiyonları ise 2012nin son çeyreğinde tamamlanmış olacak.

Zorlu Center Projesi toplam kot farkından dolayı 18-22 kat arasında değişen, 4 kuleden oluşuyor. 1. kulede daha önce Türkiye pazarına girmemiş 5 yıldızlı uluslararası bir otel yer alacak. Diğer 3 kulede ise Kule Rezidans daireler yer alacak.

Dünyanın en ünlü markalarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Zorlu Center içinde yer alacak otel zinciri için tercihini premium lüks otel zinciri Rafflesdan yana kullandı. Condé Nast Travelerın Dünyanın Kalınacak En İyi Yerleri ve Travel & Leisureın Dünyanın En İyileri ödüllerinin sahibi olan Raffles, 2012 yılının son çeyreğinden itibaren Zorlu Centerda hizmet verecek.

Arazi değeri dışında yaklaşık 175 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçecek Raffles İstanbul Zorlu Center, kusursuz ve premium servis anlayışıyla İstanbula hizmet vermeye hazırlanıyor. Raffles İstanbul Zorlu Centerın premium luxury hizmet anlayışında imknsız kelimesi yer almayacak.

İstanbul için kültür ve sanatın tüm kollarını kucaklayan Performans Sanatları Merkezine, Zorlu Center içerisinde önemli bir yer ayrıldı. 3 bin 70 kişi kapasiteli Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi, dünyanın önde gelen gösterilerine de ev sahipliği yapacak. Zorlu Centerin ofis fonksiyonu ise 22 bin metrekare üzerine yatay kurulmuş bir sisteme sahip olacak

www.zorlucenter.com.tr

0212 336 91 60


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön