29 / 03 / 2024

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.



ZORLU CENTER’A HERMES CREATIVE AWARDS’TAN 3 ÖDÜL



Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla 1995 yılından beri düzenlenen, 194 farklı kategoride tüm dünyadan yüzlerce yaratıcı projenin katıldığı Hermes Creative Awards’tan Zorlu Center, bu yıl 2 farklı kategoride toplam 3 ödül kazandı.


Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Çılgın Emojiler etkinliği “Özel Etkinlik” ve “İletişim ve Pazarlama Kampanyası” kategorilerinde ödül alırken, dünyaca ünlü lüks markaları bir araya getiren Raffles Arcade’e özel gerçekleştirilen projeler de “İletişim ve Pazarlama Kampanyası” kategorisinde Platinium ödül kazandı.


Dev emojiler Zorlu Center ziyaretçileriyle buluştu

Zorlu Emoji etkinliği ile, sosyal medya ve mesajlaşma platformlarında kullanılarak bütün dünyada bir fırtınaya dönüşen dev Emoji ikonları Zorlu Center içerisine yerleştirildi. Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirilen etkinlikte emojiler, hem Zorlu Center ziyaretçileri hem de sosyal medya takipçilerinin yoğun ilgisini gördü.


Raffles Arcade ile lüks deneyimine özel iletişim

Dünyaca ünlü lüks markaları Raffles Arcade’de bir araya getiren Zorlu Center, lüks deneyimine vurgu yapan özel pazarlama ve iletişim çalışmaları, yayın işbirlikleri, özel olarak çekilen reklam filmleri, çizgi üstü ve altı reklam çalışmaları ve özel kampanyaları ile ön plana çıktı.


Geri Dön