16 / 04 / 2024

Zorlu Center'da Beymen en büyük mağazasını açacak!

Zorlu Center'da Beymen en büyük mağazasını açacak!

Tory Burch, H&M'in üst segment markası COS, Fransız lüks markası Lanvin gibi Türkiye'ye ilk kez giren markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan Zorlu AVM, ilk ler kadar en'lerin de buluşma noktası olacak gibi görünüyor...



Tory Burch, H&M'in üst segment markası COS, Fransız lüks markası Lanvin gibi Türkiye'ye ilk kez giren markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan Zorlu AVM, ilk ler kadar en'lerin de buluşma noktası olacak gibi görünüyor. 


Zira Zorlu AVM'de bulunmayı bir prestij olarak gören şirketler, en büyük mağazalarını burada açmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri Beymen. Beymen, 9 bin 600 metrekarelik büyüklüğe sahip en büyük mağazasını Zorlu Center'da açacak. 


Hatta bu mağazanın Türkiye'nin en büyük hazır giyim mağazası özelliğini taşıyacağı ifade ediliyor. Zorlu'da en büyük mağazasını açmaya hazırlanan bir başka şirket ise Vakko. 3 bin 500 metrekarelik büyüklüğe sahip olacak mağaza, dekorasyonundan hizmet uygulamalarına kadar her alanda, Türkiye'deki lüks mağazacılık anlayışına yepyeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Şirket, Zorlu Center mağazası için, dünyanın en önemli mimarlık gruplarından Fransız Architecture&Associes ile anlaştı. En büyük mağaza yarışındaki diğer marka ise Tommy Hilfiger. Şirket, Türkiye'deki en büyük mağazasını, 375 metrekarelik Istinyepark'ın ardından, yaklaşık 400 metrekareyle Zorlu'da açacak. 


EKONOMİST


Geri Dön