25 / 04 / 2024

ZOW, Mobilya Endüstrisi İç Tasarım Fuarı'nı düzenleyecek!

ZOW, Mobilya Endüstrisi İç Tasarım Fuarı'nı düzenleyecek!

ZOW Türkiye Müdürü Aykut Engin; ‘Bu yıl 5.’sini düzenleyeceğimiz Uluslararası Mobilya Endüstrisi İç Tasarım, Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı’na Avrupa ve Asya’daki profesyonellerin birinci sınıf buluşma yeri ve platformu haline geldi





Müşterilerine özelleştirilmiş kurumsal ve marka iletişim hizmetleri sunan Avantgarde Management, müşteri portföyüne bir yenisini daha ekledi. Dünyada 13 ülkede 200’ü aşkın sektörel fuar düzenleyen ünlü Alman ve İngiliz fuarcılık firması Clarion Events Türkiye’de iletişim danışmanı olarak Avantgarde Management’i seçti. Fuar organizatörlüğü konusundaki bilgi ve gücünü Türkiye'ye taşıyan Clarion Events, Türkiye'deki fuarcılık anlayışını değiştirmeyi amaçlıyor.


Avantgarde Management Genel Müdürü Burçak Ilıman; ‘Dünyaca ünlü ZOW Fuarlarını organize eden Clarion Events, Avrasya’nın buluşma noktasına açılan kapı ZOW ile katılımcılarının hedef pazar olarak gördükleri her ülkede, gerçekleştirilen fuarlara doğrudan katılım sağlıyor. Uzun yıllardır edindiğimiz fuarcılık sektöründeki iletişim danışmanlığı deneyimlerimizi ZOW ile de paylaşmaktan mutluluk duyacağız’ açıklamasında bulundu. 

ZOW Türkiye Müdürü Aykut Engin; ‘Bu yıl 5.’sini düzenleyeceğimiz Uluslararası Mobilya Endüstrisi İç Tasarım, Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı’na Avrupa ve Asya’daki profesyonellerin birinci sınıf buluşma yeri ve platformu haline geldi. ZOW İstanbul, 17-20 Ocak 2013’te yerli ve yabancı katılımcılara, uluslararası mobilya endüstrisindeki son yenilikleri tanıtacak. Fuarımızın iletişim danışmanlığını Avantgarde Management’e emanet ettik.

 Çalışmalarımızın güvene, ekip çalışmasına ve mükemmelliğe dayanan bir zeminde gelişeceğine inanıyoruz” dedi.

Demos Fuarcılık, CYF Fuarcılık, Bijutericiler ve Aksesuarcılar Derneği (BIJUDER),  Doğanay İçecek Grubu, AG Holzmann, YKS Tesis Yönetim Hizmetleri’nin iletişim danışmanlığını yürüten Avantgarde Management, yeni dönemde Clarion Events ile başarılı çalışmalara imza atmayı hedefliyor. 



Geri Dön