19 / 04 / 2024

Aslı Bahçe Sitesi'nde metrekaresi 2 bin 700 TL'ye!

 Aslı Bahçe Sitesi'nde metrekaresi 2 bin 700 TL'ye!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Asl-ı Bahçe

İstanbul'un son yıllarda en hızlı gelişen ve gün geçtikçe değerlenen bölgesi Kartal, İnanlar’ın yeni projesi Asl-ı Bahçe’ye ev sahipliği yapıyor. Asl-ı Bahçe'nin 2013 yılında tamamlanması planlanıyor




 İstanbul’un dört bir yanında sürdürdüğü projelerle şehirde yeni bir yaşama biçimi algısı oluşturan İnanlar’ın Anadolu Yakası’nda yer alan çok özel projesi Asl-ı Bahçe,2013 yılında tamamlanarak yaşamınıza yeni bir pencere açacak.  Özel peyzajlı bahçeleri, her günü tatil havasında yaşayacağınız terasları, havuzları ve gelişmiş modern iç mimarisiyle şehirde kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz her detayı barındırıyor.



BİR SENE SONRAKİ EVİNİZİ ŞİMDİDEN GÖRMEK İSTER MİSİNİZ?


Kartal’daki cennet Asl-ı Bahçe’nin örnek dairesinde, gelecekteki mutlu yuvanızı deneyimleyebilir, size özel hazırlanan ayrıcalıklı ve konforlu yaşam alanınızı yakından inceleyebilirsiniz.  Asl-ı Bahçe  projesinde yer alan daireler kaliteli, son teknoloji ile üretilen dayanıklı ve modern detayları ile dikkat çekiyor.



BU BAHÇEDE HAYATTAN BEKLENTİNİZİ YÜKSELTECEK HER ŞEY VAR


Kadıköy-Kartal metrosunun ve  Marmaray  Projesi’nin kullanıma açılmasıyla ulaşımda bir devrim yaşayacak Kartal’ın Uğur Mumcu, Akşemsettin Caddesi’nde yer alan Asl-ı Bahçe, toplamda 17.415 metrekarelik inşaat alanına sahip. 17 katlı tek blok üzerinde modern iç mimariye sahip dubleks daire ve bahçe katı daire seçenekleri ile yalnızca 90 özel dairenin yer aldığı Asl-ı Bahçe’de herkese uygun yaşam alanları bulunuyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 seçeneklerindeki daireleriyle çocuklu ailelerin idealindeki yaşam standartlarının yanı sıra çalışan genç kesim için de pek çok fırsat barındıran Asl-ı Bahçe’nin m2 fiyatları 2.700-3.395 TL arasında yer alıyor. 2013 Haziran ayında tamamlanacak Anadolu Yakası’nın en özel projesi olan Asl-ı Bahçe, lokasyonu, kaliteli mimarisi, planlanan yaşam stili ile sadece bugünün değil, geleceğin de yatırım fırsatını sunuyor.

 




İnanlar Merkez Tanıtım Ofisi: (212) 215 50 30 Hakkı Yeten Cad. No:11 Fulya/Şişli /İstanbul

Aslı Bahçe Satış Ofisi: (216) 475 17 47 Uğur Mumcu Mah. Akşemsettin Cad. No:56 Kartal/İstanbul


www.aslibahce.com 

www.inanlarinsaat.com.tr




projeye sor



Geri Dön