07 / 05 / 2024

Ayışığı Evleri'nde 1+1'lerde son 5 konut! 160 bin TL'ye!

 Ayışığı Evleri'nde 1+1'lerde son 5 konut! 160 bin TL'ye!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Ayışığı Vadi Evleri

Demir İnşaat’ın anahtar teslimleri Nisan 2013’te gerçekleşecek Ayışığı Vadi Evleri’ndeki son dairelerin satışı hızla devam ediyor



Özellikle kiralama amacıyla konut yatırımı yapmak isteyenlerin tercihleri ise 1+1 ve 2+1 dairelerde yoğunlaşıyor. Kredilerdeki faiz indirimi de yatırımcılar için değerlendirilmesi gereken fırsatlar sunuyor.


Beylikdüzü bölgesinde lüks ve nitelikli konut projeleriyle dikkat çeken Demir İnşaat’ın489 konuttan oluşan Ayışığı Vadi Evleri’ndekison 5 adet 1+1 dairesi160 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.Son fırsatları yakalamak isteyenler, uygun kredi faizlerinden yararlanarak ev sahibi olabilecek. 


İnşaat yatırımları açısından cazibesini her geçen gün artıran Beylikdüzü’nün merkezinde konumlananve 15 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen  Ayışığı Vadi Evleri  projesinde1+1’den 4+1’e kadar çeşitli özelliklerde daire seçenekleri sunuluyor. Kaliteli konut birimlerinin yanı sıra zengin ve iyi planlanmış spor ve yaşam alanları ile eğlence ünitelerinin de yer aldığı projede her blokta, 1 ve 5’inci kat arasında bulunan teraslı daireler site sakinlerine yeşil bir dünya kurma fırsatı da sağlıyor.


Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası’nın konut kredi faizlerini yüzde 1’in altına indirmesi kararını sektör açısından olumlu olarak değerlendirenDemir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir,“Bu karar hem tüketici hem de sektörümüz için sevindirici bir adım. 2012 yılının ikinciçeyreğinde beklentilerimizin altında bir büyüme yaşayan inşaat sektörü Merkez Bankası’nın aldığı faiz indirimi kararı ile birlikte canlanacak. Konut yatırımı yapmayı düşünenleri hareket geçirecek olan bu indirim kararı, sektöre olumlu yansıyacaktır.Ayışığı Vadi projemizin yüzde 75’inin satışını tamamladık; bu gelişmelerle birlikte önümüzde dönemde satışlarımızı hızla sonlandıracağımızı ön görüyoruz. Projelerimize olan yoğun talebin yanı sıra sektörümüzüetkileyen olumlu gelişmelerinyeniyatırımlarımıza da hız kazandıracağına inanıyorum.” dedi. 


Ayrıntılı bilgi almak için;Demir İnşaat’a 444 2 116 veya 0 (212) 853 08 80 numaralı telefonlardan ya da www.demirinsaat.com.tr internet adresinden ulaşmak mümkün.Demir İnşaat ile ilgili haberler, kampanyalar ve gelişmeleri takip etmek isteyenler ise https://www.facebook.com/#!/demirinsaat.tr ve https://twitter.com/Demir_insaat adreslerine başvurabilirler.



projeye sor



Geri Dön