16 / 04 / 2024

Bahçekent Flora arsa alanı!

Bahçekent Flora arsa alanı!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

Dairelerin teslim tarihinin 2016 yılı Eylül ayı olması öngörülen Bahçekent Flora arsa alanı 120 bin metrekare olarak belirlendi. Proje, yürüyüş yolları, otopark, yüzme havuzu, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanlarına sahip...



İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde yükselen Bahçekent Flora arsa alanı bilgilerine geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


Flora Bahçekent nerede sorusuna yanıt olarak Bahçekent Emlak Konut Evleri yanı deniliyor. Proje; yürüyüş yolları, otopark, yüzme havuzu, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor.


Bahçekent Flora arsa alanı kapsamında projenin 33 bin metrekaresi ticari alan için ayrıldı. 875 konutun yer aldığı projede yer alan daireler 65 metrekare ile 187 metrekare arasında alanlara sahip. 


Bahçekent Flora arsa alanı!


Flora Bahçekent Evleri ne zaman teslim sorusuna Eylül 2016 cevabı veriliyor.  300 milyon TL yatırım bedeli ile inşe edilen proje, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak  TOKİ  İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş güvencesiyle yaşama geçiriliyor.


Hoşdere Bölge Parkı'na yakın mesafede inşa edilen Bahçekent Flora arsa alanı 120 bin metrekare olarak belirlendi. Dairelerin fiyatlarının 145 bin TL'den başladığı projede satış süreci devam ediyor.


Bahçekent Flora kroki!

http://www.emlakkulisi.com/bahcekent-flora-kroki/261773


Flora Bahçekent ödeme planı!

https://emlakkulisi.com.tr/flora-bahcekent-odeme-plani/260648


Bahçekent Flora fiyat!

http://www.emlakkulisi.com/bahcekent-flora-fiyat/260153


Flora Bahçekent iletişim!

http://www.emlakkulisi.com/flora-bahcekent-iletisim/259308


Bahçekent Flora vaziyet planı!


Bahçekent Flora arsa alanı!


Bahçeşehir  Bahçekent Flora  Evleri iletişim:

Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön