24 / 04 / 2024

Bahçekent Flora nerede?

Bahçekent Flora nerede?

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

36 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan Bahçekent Flora nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Başakşehir demek mümkün. 300 milyon TL yatırım bedeline sahip projede satışlara başlandı...



Dairelerin alanlarının 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiklik gösterdiği  Bahçekent Flora  nerede sorusuna Bahçekent Emlak Konutları'nın yanı cevabı veriliyor. Proje, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana geliyor. 


Bahçekent Flora ödeme koşulları!


Bahçekent Flora ödeme koşulları kapsamında 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor.


İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak  TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle yükselen Bahçekent Flora nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Başakşehir deniliyor. 


Bahçekent Flora nerede?


Bahçekent Flora Evleri'nde; otopark, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. Bahçekent Flora fiyatları 145 bin TL'den başlıyor.


Arsa alanı 120 bin metrekare olarak belirlenen Bahçekent Flora ne zaman teslim sorusuna birinci etapta 24 ay sonra, ikinci etapta ise 30 ay sonra cevabı uygun görülüyor. Proje, 875 adet daireden oluşuyor. 


Bahçekent Flora nerede?


Bahçekent Flora nerede?


Bahçekent Flora adres: Medeniyet Cad. Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Başakşehir, İstanbul


Bahçekent Flora Evleri iletişim:

Tel: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: www.buevbenimolacak.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön