24 / 04 / 2024

Batışehir fiyat listesi açıklandı! Metrekaresi 2 bin 300 TL'ye!

Batışehir fiyat listesi açıklandı! Metrekaresi 2 bin 300 TL'ye!

Batışehir, Bağcılar 'da konumlandırılıyor. Avrupa 'nın en büyük karma inşaat projesi olan proje kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları da 2 bin 300 TL ile 2 bin 500 TL arasında değişiyor



Ege Yapı Group 'un Emlak Pazarlama İnşaat A.şž. (EPP),  TOKİ  ve Emlak Konut GYO ile birlikte hayata geçireceği Batışehir, Bağcılar 'da konumlandırılıyor. Yaklaşık 800 metrekarelik inşaat alanına sahip proje Avrupa 'nın en büyük karma inşaat projesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

3 bin adet konut ve rezidanstan meydana gelen proje kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları da 2 bin 300 TL ile 2 bin 500 TL arasında değişiyor.

İçerisinde 3 bin adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık alışveriş çarşısı, kulüp binası, açık ve kapalı yürüyüş-koşu-gezi-parkurları spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alan bulunacak Batışehir, tamamlandığında içinde 15 bin kişinin yaşayacağı bir kent haline gelecek ve tasarımıyla Türkiye 'nin en iddialı projelerinden biri olacak.

EGEYAPI Group 'un inşaatına başlayacağı TEM Otoyolu 'na cepheli konumlandırılan proje; İstoç Oto Center 'ın da hemen yanında yükselecek. Batışehir 'de ilk etabın teslimatlarına 24 ay içinde başlanacak.167 dönümlük arazi üzerinde yükselecek projede ilk olarak 900 konut satışa sunulacak.

444 5 343

 

www.batisehir.com

Batışehir'e nasıl gidilir görmek için tıklayınız


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön