26 / 04 / 2024

batı şehir projesi

batı şehir projesi

Batışehir İstanbul fiyatları 229 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa yakasında inşa edilen Batışehir' de konut tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı...

Batı şžehir Bağcılar fiyat listesi! 145 bin TL'ye!

Toplamda 3 bin konuttan meydana gelen   Batışehir'de yer alan konutlar stüdyo, 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde tasarlandı. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 145 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Ege Group Batışehir'de 287 bin TL'ye 2+1! 2 farklı ödeme seçeneğiyle!

Bağcılar'da konumlandırılan Batı şžehir projesinde stüdyo ve 1+1 konutların tümü satıldı. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede ilk etap teslimleri 22-24 ay içinde gerçekleştirilecek

Batışehir fiyat listesi açıklandı! Metrekaresi 2 bin 300 TL'ye!

Batışehir, Bağcılar ’da konumlandırılıyor. Avrupa ’nın en büyük karma inşaat projesi olan proje kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları da 2 bin 300 TL ile 2 bin 500 TL arasında değişiyor

Batı Şehir daire fiyatları!

Batı Şehir daire fiyatları kapsamında konutların fiyatları ve ödeme planı haberimizde yer alıyor

Batışehir'de hemen al, taksitleri 1 yıl ertele! 1+1 188 bin TL!

Yüzde 1 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabilen Batışehir Evleri'nde yer alan dairelerin fiyatları 188 bin liradan başlıyor...

Batışehir Evleri Bağcılar 'da 188 bin TL'ye 1+0 daire!

İstanbul Bağcılar’da TEM Otoyolu’na cepheli olarak yükselen ve tamamlandığı zaman 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak olan “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü Batışehir Projesi, çevreci yaklaşımıyla da bir adım öne çıkıyor.

Batışehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Batışehir projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Batışehir'de 2019'da öde kampanyası 2017!

Peşinat ödemesi olmayan Batışehir projesi Ege Yapı imzası taşıyor. Konut teslimlerin hemen yapıldığı Batışehir fiyatları 404 bin TL'den başlıyor.

Bağlıca Batışehir projesi için yatırımcı aranıyor!

Ankara Bağlıca’daki Batışehir projesi 650 bin metrekarelik alanda 9 ada ve 29 parselden meydana geliyor. Toplamda 8 bin 399 konutun yapılacağı projeye inşaatçılar ilgi gösteriyor

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Batışehir İstanbul projesi ödeme fırsatları!

Batışehir İstanbul projesinde daire fiyatları 355 bin TL'den başlıyor. Batışehir İstanbul projesinde düşük peşinatlı ve faizsiz ödeme imkanları sunuluyor...

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Emlak Konut GYO Batışehir Projesi Kısmi Geçici Kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sultangazi Batışehir Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Bağcılar Batışehir'de kampanya!

Toplamda 3 bin 226 adet daireden meydana gelen Bağcılar Batışehir projesi 3 etaptan oluşuyor. İşte, Bağcılar Batışehir'de kampanya...

Batışehir'den yılın son kampanyası!

Ege Yapı, Batışehir için çok özel kampanya düzenliyor. Yılın son kampanyası ile Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım ve Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi seçilen, yaşamın başladığı bu özel projeden ev sahibi olma imkanı veriliyor.

Mersin Tulumba Bat-Çık Projesi çalışmaları başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla hayata geçirdiği Tulumba Bat-Çık Projesi’nde, güney ve kuzey hattı beton dökme çalışmalarının başladığı bildirildi.

Burhanettin Kocamaz Tulumba Bat-Çık Projesi inşaatını inceledi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de trafik sorununu büyük oranda çözüme kavuşturacak en önemli projelerden biri olan Tulumba Bat-Çık Projesi inşaatında incelemelerde bulundu.

batı şehir projesi Haberi

batı şehir projesi

167 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Batışehir projesi Ege Yapı Group  Emlak  Konut GYO ve  Emlak  Pazarlama ortaklığı imzası taşıyor. 




İstanbul Avrupa yakası Bağcılar'da yükselen Batışehir İstanbul fiyatları 229 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede toplam 3 bin 226 daire mevcut. 



Batışehir Bağcılar'da konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandı. 




Batışehir İstanbul fiyatları!



Stüdyo daireler 229 bin TL'den,

1+1 daireler 351 bin TL'den,

2+1 daireler 498 bin TL'den,

3+1 daireler 642 bin TL'den,

3,5+1 daireler 698 bin TL'den,

4+1 daireler 1 milyon 81 bin TL'den,

4,5+1 daireler 757 bin TL'den,

Dubleks daireler 571 bin TL'den başlıyor. 



3 etaptan oluşan...