19 / 04 / 2024

Cent Yapı Nevşehir Emlak Konutları projesinde imzalar atıldı!

Cent Yapı Nevşehir Emlak Konutları projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesini 116 milyon 722 bin TL teklifle Cent Yapı kazandı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesinin kazananı belli oldu. 


16 firmanın teklif verdiği Nevşehir Emlak Konutları'nın Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesini Cent Yapı kazandı. Cent Yapı ihalede 116 milyon 722 bin TL teklif vermişti. Sözleşmede imzalar atıldı.


Toplam 346 adet daire ve 74 adet dükkanın yer alacağı Nevşehir Emlak Konutları projesinin toplam arsa alanı 29 bin 541 metrekare.  Nevşehir'in Merkez ilçesi Emek Mahallesi'nde inşa edilecek proje  70 ada 771 parselde bulunuyor. 


Cent Yapı daha önce Emlak Konut'un ihaleyle satışa çıkardığı "İstanbul Tuzla Emlak Konutları, İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 4. Kısım, Bulvar İstanbul" projesine imza attı.


Cent Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, insana huzur veren şehir adacıkları oluşturmak ilkesiyle 2010 yılında yola çıktı.


Nevşehir Emlak Konutları ihale süreci için tıklayın


Cent Yapı Nevşehir Emlak Konutları projesinde imzalar atıldı!


Esra Nur AÇKI / Emlakkulisi.com


Geri Dön