18 / 04 / 2024

Dumankaya projelerinde mağduriyet yaşanmayacak!

Dumankaya projelerinde mağduriyet yaşanmayacak!

Dumankaya İnşaat, önceki gün tüm mülk sahiplerine yazılı bir açıklama yaparak, 'Eskiden olduğu gibi bütün iş ortakları ve paydaşlarımızla birlikte Grup Şirketleri'nin faaliyetleri herhangi bir kesintiye uğramadan devam etmektedir' mesajı verdi.




FETÖ soruşturmaları kapsamında 22 Eylül'de mahkeme kararı ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) belirlediği yeni Yönetim Kurulu'nun atandığı Dumankaya İnşaat, önceki gün tüm mülk sahiplerine yazılı bir açıklama yaparak, 'Eskiden olduğu gibi bütün iş ortakları ve paydaşlarımızla birlikte Grup Şirketleri'nin faaliyetleri herhangi bir kesintiye uğramadan devam etmektedir' mesajı verdi. 

SÜREÇ DEVAM EDİYOR 


Kamu otoritesi tarafından tayin edilen yönetim ile yeni süreçte, tüm hak ve alacaklar ile yükümlülüklerin tespit ve değerlendirme çalışmalarının devam ettiği vurgulanan açıklamada, mülk sahiplerine hitaben, "Sözleşme kapsamında siz değerli mülk sahiplerimizin haklarının korunması hususunda titizlikle çalışılmaktadır.


DAİRELER TESLİM EDİLECEK

 Ayrıca şantiyelerdeki faaliyetler de tüm hızıyla devam etmektedir. Sizlere kısa bir süre içerisinde açıklayacağımız yeni tarihler ile dairelerinizi teslim etmek adına çalışmalarımız devam etmekte olup bu kapsamda tapu devir teslim süreçleri en kısa süre içerisinde yeniden başlayacaktır" ifadelerine yer verildi. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu bünyesinde yer alan Sancaktepe ve Bahçeşehir'deki şantiyelerde planlamalar tamamlandıktan sonra teslimatlar başlayacak. 



Güneş



Haber Yeni Şafak'ta şu şekilde yer aldı;


Dumankaya İnşaat'ın Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından atanan yeni yönetim kurulu, tüm mülk sahiplerine yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, 'Eskiden olduğu gibi bütün iş ortakları ve paydaşlarımızla birlikte Grup Şirketleri'nin faaliyetleri herhangi bir kesintiye uğramadan devam etmektedir. 


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu bünyesinde yer alan Sancaktepe ve Bahçeşehir'deki şantiyelerde planlamalar tamamlandıktan sonra teslimatlar başlayacak" denildi. 


HAKLAR KORUNACAK 

Yeni süreçte, tüm hak ve alacaklar ile yükümlülüklerin tespit ve değerlendirme çalışmalarının devam ettiği vurgulanan açıklamada, mülk sahiplerinin haklarının korunması hususunda titizlikle çalışıldığına da dikkat çekildi. 


Yeni Şafak


Haber Sabah'ta şu şekilde yer aldı;


Dumankaya Grubu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) belirlediği yeni Yönetim Kurulu ile projelerinde kesintiye uğramadan devam ediyor. Bu kapsamda Dumankaya Grubu Yönetimi Ritim İstanbul projesindeki eksikleri tamamlayarak mülk sahiplerine teslim etti. Ritim İstanbul'da kasım itibarıyla yaşam başladı. Projede doluluk oranı yüzde 60'lara ulaştı. Yoğun ilgi gören Ritim İstanbul'da kalan son dairelerin satışları avantajlı kampanya şartları ile hızla devam ediyor.


Sabah




Geri Dön