29 / 03 / 2024

Mehmet Ali Özüdoğru: Kentsel dönüşümde mağduriyet yaşanmayacak!

Mehmet Ali Özüdoğru: Kentsel dönüşümde mağduriyet yaşanmayacak!

Saadet Partisi Bayraklı İlçe Teşkilatı, Sevgi Yolu'nda aday tanıtım programını gerçekleştirdi. Avukat Vedat Kolukısa'nın Saadet Partisi'nin adayı olarak açıklandığı programa, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru da katıldı...



SAADET PARTİSİ Bayraklı İlçe Teşkilatı, Sevgi Yolu'nda aday tanıtım programını gerçekleştirdi. Avukat Vedat Kolukısa'nın Saadet Partisi'nin adayı olarak açıklandığı programa, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru da katıldı. 


Yağmurlu havaya rağmen vatandaşların ilgi gösterdiği tanıtımda. Saadet Partisi'nin hizmet eşitliği ilkesine vurgu yapıldı. Saadet Partisi Bayraklı Belediye Başkan Adayı Vedat Kolukısa vatandaşlara seslendiği programda, kentsel dönüşümde halkı mağdur etmeden hareket edeceklerini ve hizmetlerden bütün mahallelerin faydalanacağını belirtti. Bayraklı Sevgi Yolu için bir proje düşündüklerini açıklayan Kolukısa, burasının metro ile Altınyol arasında sıkıştığını ve halkın denize rahatlıkla ulaşamadığını ifade etti. Vedat Kolukısa, "Bizim başkanlığımızda İzban istasyonu yolun altına alınacak ve halkımız rahatlıkla sahile ulaşabilecek. Vatandaşlar ailesi ile gezebilecek, piknik yapabilecek." şeklinde konuştu. 


SAADETİ SEÇİN 


Ardından söz alan Saadet Partisi  İzmir  Büyükşehir Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, yaşanan gelişmelerden dolayı ülke ve millet adına endişe duyduklarını söyledi. Saadet Partisi'nin sadece haktan ve hakikatten yana olduğunu dile getiren Özüdoğru, "Biz belediyeciliği makamlara secde etmek için değil, makamları Hakk' a secde ettirip, halka hizmet etmek için yapıyoruz" dedi. Kentsel dönüşümde halkın rızasını almadan hiçbir iş yapmayacaklarının ve kimsenin mağdur edilmeyeceğinin altını çizen Mehmet Ali Özüdoğru. ilçenin beklenti ve sosyal yapısına uygun bir kentsel şekillendirme yapacaklarını kaydetti. Özüdoğru kendisini dinleyen vatandaşlara, "Ey Bayraklılı kardeşim. Gelin bu seçimde ezber bozun, kendinize oy verin, Saadet'i seçin" diye seslendi. 


Milli Gazete 


Geri Dön