24 / 04 / 2024

Mehmet Ali Özüdoğru: Kentsel yenileme ile yaşam kalitesini yükselteceğiz!

Mehmet Ali Özüdoğru: Kentsel yenileme ile yaşam kalitesini yükselteceğiz!

Saadet Partisi(SP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, seçimleri ve İzmir'i değerlendirdi. Özüdoğru, "Kentsel yenilemede ve İzmirlilerin yaşam kalitesinin yükseltilmesinde gerekli her şeyi yapacağız." dedi.



SP olarak seçimlere tüm teşkilatlarla birlikte hazır olduklarını dile getiren Özüdoğru, özellikle kentsel dönüşüm ve ulaşım sorunlarını çözeceklerini dile getirdi. İzmir'in CHP ve AK Parti arasında sıkışmadığını alternatifsiz olmadığını belirten Özüdoğru, SP'nin belediyecilikte en güvenilir ve dürüst parti olduğunu söyledi. 


Daha önce de dile getirdiği gibi şehrin imkanlarını harekete geçireceklerine değinen Mehmet Ali Özüdoğru, "İzmir'de üretimi, ticareti, kültürü, turizmi, tarımı harekete geçireceğiz. Kentsel yenilemede ve İzmirlilerin yaşam kalitesinin yükseltilmesinde gerekli her şeyi yapacağız. 

Şehri bir cazibe merkezi haline getirmek ve istihdamın önünü açmak için atılımlarda bulunacağız" dedi. Daha yaşanabilir bir Kent için bu imkan ve potansiyelin iyi yönetilmesi gerektiğine dikkat çeken Özüdoğru İzmirlileri Saadet Partisi'ne oy vermeye çağırdı. 


Ege Telgraf


Geri Dön