26 / 04 / 2024

Emlak Konut Denizli Merkezefendi ihalesinin ilk oturumu 2 Temmuz'da!

Emlak Konut Denizli Merkezefendi ihalesinin ilk oturumu 2 Temmuz'da!

Denizli Merkezefendi Selçuk Bey Mahallesi'nde yer alan arsanın ilk oturum ihalesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 2 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 14.30'da yapılacak.




Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Denizli Merkezefendi arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işini ihaleye çıkarıyor. 


Açık ihale usulü ile kapalı zarf teklif alma (1. oturum) ve pazarlık-açık artırma (2. oturum) şeklinde yapılacak ihalenin ilk oturumu 2 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 14.30'da yapılacak. 


İhaleye yerli gerçek veya tüzel kişiler, tek başlarına veya kendi aralarında iş ortaklığı oluşturmak suretiyle, yabancı gerçek veya tüzel kişiler ise yerli gerçek veya tüzel kişiler ile iş ortaklığı oluşturmak suretiyle katılabilir. Konsorsiyumlar ise ihaleye katılamıyor. 


Söz konusu arsalar Selçuk Bey Mahallesi'nde yer alıyor. Toplam alanları 115.291,32 metrekare olan arsaların inşaat alanları 169.693,11 metrekare olarak belirlendi. 


Arsalar konut alanları, özel eğitim tesis alanları, eğitim tesis alanları ve park alanlarından meydana geliyor. Ticaret, konut, özel eğitim tesis alanı, eğitim tesis alanları için hmaks=serbesttir olarak belirlendi. 


Emlak Konut Denizli Merkezefendi ihalesinin ilk oturumu 2 Temmuz da!


İhale detayları için tıklayın


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön