19 / 04 / 2024

Emlak Konut Körfezkent ticaret projesi geliyor!

Emlak Konut Körfezkent ticaret projesi geliyor!

Emlak Konut GYO Kocaeli Yarımca'da Körfezkent ticaret projesini hayata geçirecek. Anahtar teslimi götürü bedeli usulü ile ihale edilecek projede 40 konut, 24 ofis, 37 dükkan, 1 düğün salonu, 1 poliklinik, 2 sağlık ocağı ve 1 kreş yer alacak.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca'da inşa edeceği ticaret projesinin değerleme raporu yayınlandı. Körfezkent ticaret projesi Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca (Şuyulandırma) Mahallesi 1917 ada 1 parsel üzerinde inşa edilecek. 


1917 ada 1 nolu parsel üzerinde inşa edilecek projenin sahibi Emlak konut GYO olacak. Emlak Konut GYO ile yapılacak proje anahtar teslimi götürü bedeli usulü ile yapılacak. 


11 bin 922 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde inşa edilecek. Emlak Konut Körfezkent ticaret projesinin ruhsatı alındı.Proje 6 blok olarak tasarlandı. Proje kapsamında 40 adet konut, 24 adet ofis, 37 adet dükkan, 1 adet düğün salonu, 1 adet poliklinik, 2 adet sağlık ocağı ve 1 adet kreş inşa edilecek. 


Emlak Konut Körfezkent ticaret projesinin inşaat çalışmaları henüz başlamadı ancak projesi için yasal izinler alındı. Genel işler seviyesi yüzde 1 oranında. 


Emlak Konut Körfezkent ticaret projesi geliyor!


Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması;

Mülkiyeti Şirketimize ait, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca (Şuyulandırma) Mahallesi 1917 ada 1 parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan Proje ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.


Değerleme raporu için tıklayın


Emlak Konut'tan Kocaeli'de 2 dev ihale!


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön