20 / 04 / 2024

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kapandı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kapandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kapandı. Fikirtepe şubesinde çalışan memurlar nereye atandı? Fikirtepe kentsel dönüşüm süreci bitti mi? Bundan sonra ne olacak? İşte Emlakkulisi.com farkıyla o bilgiler…



Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kapandı!


Çevre ve Şehircilik  Bakanlığı Fikirtepe Şubesi’nin kapısına kilit vuruldu. Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinin en önemli ayağı olan Fikirtepe Şube Müdürlüğü kapandı ve çalışanları Küçükçekmece’deki il müdürlüğüne atandı. 



Fikirtepe’de deprem!


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nden edindiğimiz bilgilere göre Bakanlığın Kadıköy Fikirtepe Mahallesi Mandıra Caddesi Yıldırım Sokak Numara 62 adresindeki T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Anadolu Yakası Hizmet Birimi kapatıldı.


Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü yetkilileri Hüseyin Göçüm, Halil İbrahim Polat ve Emrah Tolu, Halkalı Merkez Mahallesi Basın Ekspres Yolu No:33 Kat:5 Küçükçekmece/İstanbul  adresindeki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne atandı. 



Fikirtepe şubede neler oldu?


Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nde görevli memurların İl Müdürlüğü’ne çekilmesinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Necmettin Aslantürk, geçtiğimiz hafta geçici süre ile Fikirtepe Şube Müdürlüğü’ne geldi. 


Aslantürk, 9 Nisan 2014 Çarşamba günü de Ankara’ya, Bakanlığa geri döndü.



Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi bitti mi?


Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ne yetki devri yapıldı.

Yetki devri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesini İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne devretmiş oldu.   Bundan sonra vatandaşın Fikirtepe kentsel dönüşüm sorularıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü muhatap olacak. 


Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelişmeler, Türkiye’nin 1 numaralı emlak sitesi Emlakkulisi.com’da olacak…



Geri Dön