20 / 04 / 2024

Gökhan Taş’ın Çekilin, Ben Doktor Değilim isimli kitabı çıktı!

Gökhan Taş’ın Çekilin, Ben Doktor Değilim isimli kitabı çıktı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş’ın girişimcilere yol haritası olacak bir hayat dersini içeren “Çekilin, Ben Doktor Değilim” isimli kitabı okuyucularla buluştu.




Ardahan’ın Çıldır ilçesine bağlı Tezeköy’de doğan ve azimli bir süreçle Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş’ın  “Şans bulduklarınızdır, başarı değiştirebildikleriniz” dediği, girişimcilere yol haritası olacak bir hayat dersini içeren “Çekilin, Ben Doktor Değilim” isimli kitabı okuyucularla buluştu.


Dünyada binlerce girişimciye iş fırsatı sunan, gayrimenkulde dünyanın 1 numaralı markası Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş,  “Şans bulduklarınızdır, başarı değiştirebildikleriniz” dünyada ikna etmeniz gereken en önemli kişi kendinizdir. Bu kitap, Anadolu’nun herhangi bir köyünde doğup, Türkiye’nin en küçük şehirlerinden  birinde büyüyüp, dünyanın zirvesine yürüyen bir Türk gencinin doktorluğu değil de girişimciliği tercih etmesinin  ve süt satarak başladığı satış serüveninde gayrimenkul satışında dünyanın 1 numarası olmasının hikâyesidir” diyor.




Geri Dön