18 / 04 / 2024

Green Life Rezidans'ta 119 bin liraya! Satışta!

Green Life Rezidans'ta 119 bin liraya! Satışta!

Firma: Kar Yapı ve Kulhan İnşaat

Proje: Greenlife Residence

129 konutluk Green Life Rezidans projesinde daire satışları başladı. Kurtköy'de yükselen projede ev fiyatları 119 bin liradan başlangıç gösteriyor



Hafriyat çalışmalarının başladığı Green Life Rezidans projesi Pendik Kurtköy'de 5 bin 348 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 129 konutluk projede 14 farklı daire tipi yer alıyor. Daireler 1+0'dan 3+1'e kadar çeşitlendirildi. 


9 katlı 3 blok halinde yapılan Green Life Residence projesi tek blok görünümünde olacak.  Kar Yapı ve Kulhan İnşaat  ortaklığının hayat verdiği  Greenlife Residence  projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Projede dairelerin büyüklükleri 38 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor.


Greenlife Residence projesinde ev fiyatları 119 bin liradan başlıyor, 399 bin liraya kadar yükseliyor. Projede firma bünyesinde 24 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Peşinat olarak konut bedelinin 3'te biri ödeniyor.


Deprem yönetmeliğine uygun olarak yapılan Green Life Residence projesi radye temel sistemiyle yapılıyor. Projenin temel ve bodrumda su ve sıvı izolasyonu, bina dış cephesi mantolama yalırımlı ve dış cephe izolasyonu yapılıyor. 


Greenlife Residence'ta araç ve yaya girişi tek noktadan kontrollu olarak yapılacak. Bina girişlerinde kartlı ve şifreli giriş kapısı yer alacak. Projede çocuk oyun parkı, yürüyüş parkurları, süs havuzu ve dinlenme alanları, misafir otoparkı, sauna, açık yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness salonu, kapalı otopark ve kafeterya bulunuyor. 


Kurtköy Greenlife Residence projesinde daireler dekoratif ahşap kaplama çelik kapı, ahşap görünümlü ve çift camlı PVC doğramalar, mobilya daire içi kapılar, davlumbaz, ankastre fırın ve ocak, salon ve yatak odalarında ithal laminant parke ile teslim edilecek.


0216 482 0 404


http://www.greenliferesidence.com/


Sinem ÖZTÜRK



projeye sor



Geri Dön