26 / 04 / 2024

Kağıthane Ofispark'ta metrekaresi 3 bin 900 dolar!

 Kağıthane Ofispark'ta metrekaresi 3 bin 900 dolar!

Firma: Tekfen Emlak Geliştirme

Proje: Kağıthane Ofispark

Sektöründe lider şirketler Kağıthane OfisPark’ı tercih etmeye devam ediyor. Metrekare birim fiyatı 3 bin 900 dolar +KDV ile 4 bin 200 dolar + KDV olarak hesaplanıyor...



Sektöründe lider Volkswagen Doğuş Tüketici Finansmanı A.Ş. (vdf)veTürkiye’nin araç kiralama konusunda önde gelen şirketlerinden LeasePlan Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş.,yeni ofisleri için  Tekfen Emlak Geliştirme  tarafından geliştirilen, satış ve kiralaması JonesLangLaSalleOfis ve Lojistik Departmanı tarafından yapılan Kağıthane OfisPark’ı tercih ettiler. Kağıthane OfisPark’tayatırım ve yerleşim için yer almayı tercih eden önde gelen şirketler Demir Finansal Grup Holding A.Ş., Elit Yapı İnşaat A.Ş., Yapı Kredi Koray GYO A.Ş.,ORMOYün İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bozanoğlu Hukuk Bürosu, Yamaha Müzik Türkiye Temsilciliği ve WPP Grup şirketi TNS-Kantar Media ile beraberprojekısa bir süre içinde ivme kazandı.

Kağıthane Ofispark'ta metrekare birim fiyatı 3 bin 900 dolar+ KDV ile 4 bin 200 dolar+KDV arasında değişiyor. 


 Kağıthane Ofispark ta metrekaresi 3 bin 900 dolar!


İstanbul’da A sınıfı ofis alanında en yüksek standartları sunan Kağıthane OfisPark, Tekfen’in ofis konusunda sahip olduğu bilgi birikimi ve Emre Arolat tarafından tasarlanan konseptiyle her iki tarafın da yenilikçi ve duyarlı bakış açısını yansıtan bir ofis projesi olarak fark yaratıyor. Projenin geliştirilmesinde rol oynayan iki lider kurumun yanı sıra, projenin satış ve kiralama süreciEuromoney Gayrimenkul ödülleri başta olmak üzere her yıl birçok ödüle layık görülenlider gayrimenkul danışmanlık hizmetleri şirketi JonesLangLaSalletarafından yürütülüyor. Açıldığından bu yana Türkiye’nin önde gelen şirketleri tarafından tercih edilmeye devam eden  Kağıthane Ofispark  Projesi için JonesLangLaSalleTürkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “Kağıthane bölgesinin merkezi iş alanının devamı niteliğindeki gelişimi bölgedeki yatırımların hızlanması ile daha fazla hissedilir hale gelmiştir. Bu bölgedeki dönüşümün öncüsü kabul edilebilecek Kağıthane OfisPark Projesi, çalışma alanıyla sosyal alanları bütünleştirerek, çalışanlara hayal edilen ofis ortamını sağlamaktadır.Gayrimenkul yatırımlarının bu çerçevede şekilleniyor olması ve çevreye duyarlı projelerdeki işbirliğimiz bizi yaptığımızdan işten memnun kılıyor” yorumunda bulundu. 


 Kağıthane Ofispark ta metrekaresi 3 bin 900 dolar!


Amerikan Yeşil Binalar Konseyi(USGBC) tarafından verilen LEED Altın sertifikasına sahip proje, Levent-Maslak hattına yakınlığı, merkezi konumu ve gelişen ulaşım imkanları ile İstanbul’un en değerli lokasyonlarından olan Kağıthane Bölgesi içerisinde ilk LEED sertifikalı ofis projesi olarak sektöre öncülük ediyor.


Projenin Ödülleri

Kağıthane OfisPark,2008 yılından bu yana verilen Türkiye'nin "ilk" Gayrimenkul Ödülü ArkiPARC 2012 kapsamında“Ofis” kategorisinde ödüle layık görüldü.2009 yılında MIPIM ArchitecturalFuture Project Awards kapsamında, ‘Ofis Yapıları’ kategorisinde 51 proje arasından seçilerek ödül alanproje ayrıca, Europe & Afrika PropertyAwards 2010 kapsamında “Ticari/Ofis Yapıları” kategorisinde de ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı. 


Tekfen Emlak Geliştirme tarafından geliştirilen ve Core&Shell kategorisinde Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Altın sertifikasına sahip ilk ofis binası olan Levent Ofis’ten sonra, Kağıthane OfisPark LEED Altınsertifikasına sahip olmuştur.



http://www.kagithaneofispark.com/


Adres:  Merkez Mah.

                   Bağlar Cad. No:14   Kağıthane / İstanbul

Telefon:  0212 294 48 68


projeye sor



Geri Dön