29 / 03 / 2024

Milli emlak satın alma dilekçesi!

Milli emlak satın alma dilekçesi!

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında yer alan 45. maddeye göre milli emlak ihaleleri açık teklif usulüyle yapılabiliyor. İhaleye girmek için başvuruda bulunulması gerekiyor. İşte milli emlak satın alma dilekçesi...



Milli emlak satın alma dilekçesi!

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında yer alan 45. maddeye göre 1 inci maddesinde yazılı işlerden, tahmin edilen bedeli her yıl Genel Bütçe Kanunu ile tespit edilecek tutarı geçmeyen ihaleler açık teklif usulüyle yapılabiyor.


Söz konusu satışın yapılabilmesi için satın almak isteyen gerçek veya tüzel kişinin bir dilekçe ile başvuruda bulunması gerekiyor. Milli emlak satın alma dilekçesi aşağıda yer alıyor.


Milli emlak satın alma dilekçe örneği..


Açık teklif usulü ile yapılabilecek ihaleler:

Madde 45 – Bu Kanunun 1 inci maddesinde yazılı işlerden, tahmin edilen bedeli her yıl Genel Bütçe Kanunu ile tespit edilecek tutarı geçmeyen ihaleler açık teklif usulüyle yapılabilir.



Milli emlak satın alma dilekçe örneği..



............ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNE


İlimiz, ……… İlçesi, ……………………. Mahallesi’nde bulunan ……… ada ……… parsel no.lu ……………. metrekare yüzölçümlü taşınmazın …………. / …………. oranındaki hissesi / tamamı Hazineye ait taşınmazı 2886 sayılı Kanunun 45. maddesine göre satın almak istiyorum.


Gereğini arz ederim. ….. / ….. / …..


Ad Soyad (İmza)


Adres:


T.C.Kimlik No:

Telefon No:



Geri Dön