28 / 03 / 2024

1 ay içinde teslime hazırlanan Soyak Siesta, şimdi de Facebook 'ta!

1 ay içinde teslime hazırlanan Soyak Siesta, şimdi de Facebook 'ta!

Soyak, Soyak Siesta projesine ait Facebook sayfası ile online uygulamalarına bir yenisini ekledi. 850 adet dairenin satıldığı Soyak Siesta"nın 1 ay içinde ilk 2 etabı sahiplerine teslim edilecek



Soyak, Soyak Siesta projesine ait Facebook sayfası ile online uygulamalarına bir yenisini ekledi. 850 adet dairenin satıldığı Soyak Siesta"nın 1 ay içinde ilk 2 etabı sahiplerine teslim edilecek. Soyak Siesta projesine ait en güncel bilgilerle resim ve videoların da paylaşılacağı sayfa, Soyak Siesta müşterileri için sosyal medyada buluşma noktası olacak.

Soyak,  İzmir  Karşıyaka"daki Soyak Siesta projesinin teslimine yönelik başlattığı farklı iletişim anlayışıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Başlattığı reklam kampanyasında œyoğun çalışma bitti, yoğun keyif başlıyor sloganıyla Soyak Siesta ˜da yaşamın başlamasına 1 ay kaldığını belirtiyor. Bu arada da, Soyak Siesta projesini online ortama taşıyarak, en güncel bilgileri, hızlı ve kolay ulaşılabilir şekilde Soyak müşterisiyle buluşturuyor. İzmir Karşıyaka"da, yeni nesil yaşam tarzıyla fark yaratan Soyak Siesta projesine ait Facebook sayfası, geçtiğimiz günlerde yayına girdi.

1300 kişinin katıldığı Soyak Siesta yılbaşı kutlamasında, su balesi gösterilerinin gerçekleştirildiği ve dev ekrandaki görüntülerinin ardından, duvara yansıtılarak gerçekleştirilen Mapping Show görsellerinin de yer aldığı Soyak Siesta Facebook sayfası, açıldığından bu yana 6.661 kişi tarafından görüntülendi. Toplam üye sayısı, kısa sürede 210'a ulaştı. Takipçilerinin Soyak Siesta ile ilgili yeni duyurulara ulaşabileceği, Soyak Siesta"da düzenlenen etkinlikler ile ilgili fotoğraf ve video paylaşılabileceği sayfada yer alan videolar ise, toplam 1618 defa izlendi.   Günlük ortalama yeni üye sayısı ise 25 oldu.

Soyak, 761 konuttan oluşan 1. ve 2. etabı Mart 2011"de sahiplerine teslim edilecek olan, tamamı 2250 konuttan oluşan Soyak Siesta"ya ait Facebook sayfasını sürekli güncelleyerek, Soyak Siesta"daki yeni nesil yaşam tarzıyla şimdiden tanıştırmayı hedefliyor. Soyak Siesta"da satışlar bir taraftan cazip koşullarda sürerken, diğer taraftan yaşamın başlayacağı etaplardaki çalışmalar da tamamlanmak üzere..

Soyak Siesta, İzmir"e yeni nesil yaşam tarzını getiriyor
Soyak Siesta, farklı yaşam tarzlarına uygun daire seçenekleri, doğa dostu uygulamalar ve sosyal yaşamı renklendiren olanaklarla, kaliteli bir yaşamın kapılarını aralıyor.   Soyak Siesta projesinin konumu, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı olanağı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor.   Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.   çevre dostu bir yaklaşımla oluşturulan Soyak Siesta"nın enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaları ile ısınma, aydınlatma masrafları konusunda da avantaj sağlaması hedefleniyor.  
Yeşil çatı uygulaması bulunan Soyak Siesta"da dimerli aydınlatma sistemleri; daire içlerinde armatürlerde tasarruflu ampüller kullanılıyor. çevre aydınlatmada tasarruflu (led'li) aydınlatma sistemleri; ortak sosyal alanlarda sıcak suyu ısıtmada güneş paneli ile yapılıyor. Dairelerde 2 kademeli (3-6 litre) rezervuarlı klozet sistemleri ile kişilere su kullanımının dengeli tüketimi teşvik ediliyor. Özellikle doğru yapılan mantolama uygulamaları ile yaklaşık %35-50 oranında tasarruf sağlanması hedefleniyor.

Soyak Siesta"dan ev sahibi olmak çok kolay. Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olunan Soyak Siesta"da, 120 aya kadar %0.75 oranında faiz uygulanıyor. Soyak Siesta"dan daire sahibi olmak isteyenler; tercihlerine göre ödeme planlarında ara ödeme veya artan taksitlere de yer verebiliyorlar. Soyak Siesta ile ilgili bilgilere www.soyak.com.tr ve 444 0 795 nolu müşteri hizmetleri"nden ulaşabilmek mümkün.

www.soyak.com.tr
[email protected]

444 0 795 (SYK)


Geri Dön