25 / 04 / 2024

1 sterlini bile olanlar hemen bakın! Sterlin düşüyor mu? 

1 sterlini bile olanlar hemen bakın! Sterlin düşüyor mu? 

Haftanın dördüncü işlem gününde sterlin kurunun kaç TL olduğu merak ediliyor. Sterlin kuru 1 Eylül 2022 Perşembe günü düştü mü? Sterin düşüyor mu? Peki bugün sterlin kaç TL? Sterlin ne kadar? 1 sterlini bile olanlar hemen baksın.



Sterlin fiyatları en az euro ve dolar kadar araştırılan döviz kurları arasında yer alıyor. Son zamanlarda sterlin kurunda aşağı yönlü hareketlilikler yaşanmaya başladı. Yatırımcılar ve elinde 1 sterlini bile olanlar hemen ''sterlin dşüyor mu?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Peki bugün sterlin kaç TL? Sterlin ne kadar? Sterlin bugün kaç lira? İşte son dakika sterlin gelişmeleri 1 Eylül 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön