20 / 04 / 2024

10 bin 8 TL'ye varan yardım! Başvurular e-Devlet'ten!

10 bin 8 TL'ye varan yardım! Başvurular e-Devlet'ten!

Binlerce öğrenciye 10 bin 8 TL'yi bulan eğitim yardımı yapılacak. Başvurular, E-Devlet üzerinden alınırken yardım paraları, uygun görülen bankalar aracılığıyla hesaplara yatırılacak.



EĞİTİM ÖĞRETİM YARDIMI BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN NE YAPILMALI?

Eğitim ve Öğretim yardımı ödemeleri 1 Eylül–31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşebilir. YÖK ve MEB sistemlerinden öğrenim durumu ve seviyesi tespit edilen hak sahiplerine ödeme toptan yapılır. Ayrıca YÖK ve MEB sisteminden öğrenim durumu tespit edilemeyenlerin ilgili eğitim-öğretim yılı içerisinde talep etmeleri halinde eğitim ve öğretim yardımları aynı öğretim yılı için ödenir. İlgililer bu isteklerini e-Devlet üzerinden “Eğitim Öğretim Yardımı Talebi” bölümüne girerek bildirebilirler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön