27 / 04 / 2024

10 bin TL kış yardımı yapılacak! Başvurun, desteği hemen alın!

10 bin TL kış yardımı yapılacak! Başvurun, desteği hemen alın!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından 10 bin TL kış yardımı ödemesi yapılacak. Çalışan ve emekliler dışında, dul ve yetim maaşı almayı hak eden kişiler de bu yardımdan faydalanabilecek.



Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ihtiyaç sahiplerine 10 bin Lira kış yardımı ödemesi yapacak. Çalışan ve emekli vatandaşlar dışında, dul ve yetim maaşı alan vatandaşlar da bu yardımdan faydalanabilecek.

Bu yardımdan faydalanmak isteyen vatandaşlar, başvuru şartlarını merak ediyor. Öncelikle bu parayı almak için herhangi maaşınızın olması gerekiyor. Bu şart dışında yapmanız gereken tek şey kış yardımı için başvuru yapmak. Başvuru yaptıktan kısa bir süre sonra bu ödeme hesabınıza yatacak.

10 bin TL kış yardımı ödemesi almanın şartları

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödenen 10 bin liralık kış yardımına yapılan başvuruların beklenenden çok fazla olmasının nedeni başvuru sürecinin kolay olması.

BAŞVURU SÜRECİ ÇOK KOLAY

10 bin liralık kış yardımına başvurmak için en yakın banka şubesine gitmeniz ya da internet bankacılığı üzerinden işlem yapmanız yeterli oluyor. Kolay bir şekilde kış yardımı için başvuru yaparak çok kısa bir süre içinde paranızı alabiliyorsunuz.


Geri Dön