26 / 04 / 2024

100 bin Türk lirası verilecek! Son başvuru tarihi 31 Mart…

100 bin Türk lirası verilecek! Son başvuru tarihi 31 Mart…

Kovid-19 saldını döneminde istihdam sayısını artırmak ve zarar gören işletmelerin istihdamını korumak için 100 bin Türk lirası faizsiz kredi desteği sağlanıyor. 100 bin TL’lik faizsiz kredi desteğinden faydalanmak için son tarih 31 Mart…



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan mikro küçük işletmelere yönelik destek programı ile ilgili konuşan KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürü Ayşe Yeşim Çepni, KOSGEB olarak salgından zarar gören işletmelerin istihdamlarını korumak, istihdam sayısını arttırmak ve gördükleri yan etkileri azaltmak için yeni bir destek programı açıklandığını vurgulayarak, bu doğrultuda mikro işletmelere alacakları kişi başına 100 bin Türk lirası verileceğini söyledi.

Mikro işletmelerin 2 kişiye kadar eleman alabileceğini anımsatan Çepni, küçük işletmelerde alacakları kişi başına 100 bin Türk lirası destek alınabildiğini, 5 kişiye kadar iş imkanının verilebildiğini kaydetti.

100 bin Türk lirası verilecek! Son başvuru tarihi 31 Mart…

Projeye son başvuru tarihinin 31 Mart olduğuna dikkati çeken Çepni, projede il bazında kota bulunmadığını ifade ederek, Afyonkarahisar’daki başvuru oranının arttığını vurgulayarak, işletmeleri hızlıca başvurularını yapmaya, istihdam oluşturmaya davet etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön