26 / 04 / 2024

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…



İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası için bir dizi önlemler alındı. 11-12 Mart’ta Anadolu Jet, Pegasus ve THY’nin birçok seferi iptal edildi. Yağışlı havanın yurt genelinde etkili olmasının ardından 10 Mart Perşembe günü Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 205 sefer iptal edilmişti.

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDAN UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ EDİLDİ?

Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından açıklama yapan Sabiha Gökçen Havalimanı Meydan İşletmesi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ), İstanbul genelinde ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda beklenen olumsuz meteorolojik şartlardan dolayı 10 Mart Perşembe ve 11 Mart Cuma günü buradaki uçuşların yüzde 30 oranında azaltılacağı belirtilmişti. Tüm yolcuların uçuşlarıyla ilgili son durumu, havayolunun internet sayfaları ve çağrı merkezinden takip etmeleri istenmişti.  

11 MART CUMA UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ EDİLDİ?

İstanbul’da etkisini sürdüren kar yağışı ve şiddetli rüzgar nedeniyle yaşanabilecek aksaklıkların engellenmesi için bazı uçuşların iptal edildiği açıklandı. 

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

Aşağıdaki linklerle 11 Mart Cuma için hangi uçuşların iptal edildiğini öğrenebilirsiniz.

İSTANBUL HAVALİMANI MERKEZLİ İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI MERKEZLİ İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön