19 / 04 / 2024

13 firma eleman alacak!

13 firma eleman alacak!

İnşaat ve yan sektörlerinde faaliyet gösteren aralarında Ağaoğlu, Varyap ve İstikbal'in de bulunduğu toplam 13 firma çeşitli departmanlarında görevlendirmek üzere eleman alımı yapacak




1. Varyap, İstanbul'daki Varyap Meridian projesinde görevlendirmek üzere, mimarlık veya mühendislik bölümlerinden mezun, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, sektörde en az 10 yıllık deneyimi olan satış müdürü,  üniversitelerin işletme, mimarlık veya mühendislik bölümlerinden mezun, sektörde en az 5 yıl deneyimli, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen satış temsilcisi, en az 3 yıl konut inşaatlarında saha tecrübesi olan, planlama ve maliyet analizleri konusunda tecrübeli planlama mühendisi, bayındırlık ve iskan bakanlığı birim fiyatları konusunda tecrübeli, MS Office ve Autocad programlarına hakim, en az 5 yıl tecrübeli hakediş mühendisi alacak.  İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 688 23 84 faksa yollayabilirler.

2. Ağaoğlu, enerji grubunda görevlendirmek üzere, hukuk fakültelerinden mezun, enerji sektöründe deneyimli, EPDK- Enerji mevzuatı, uluslar arası müteahhitlik sözleşmeleri konularına hakim, uluslar arası hukuk bürolarında mininmum 3 yıl çalışmış, ileri derecede İngilizce bilen avukat (Ref:1:AV), inşaat grubunda görevlendirmek üzere, mimarlık fakültelerinden mezun, minimum 5- 10 yıllık iş tecrübesi olan, yurt dışı ve yurt içinde büyük projelerde ilgili pozisyonda görev almış, her türlü dış cephe kaplama işlerinde deneyimli dış cephe uzmanı ( mimar- Ref:2.DCS), üniversitelerin iç mimarlık/ mimarlık bölümlerinden mezun, iç mimarlık ve dekorasyon uygulamalarında minimum  yıllık iş tecrübesi olan, mobilya tasarımında ve detay çözümünde tecrübeli, Autocad, 3D max ve Photoshop'u çok iyi derecede bilen dekorasyon sorumlusu (iç mimar- Ref:.DS) alacak.
İlgilenenler fotoğraflı özgeçmişlerini  referans kodlarıyla birlikte  31 Mayıs 2009 tarihine kadar [email protected] adresine yollayabilirler.

3. İstikbal, modüler mutfak mobilyası satış tecrübesine sahip, Autocad, 3D Max, Arcon ve benzer programları kullanabilen, sürücü ehliyeti olup aktif araç kullanabilen, İstanbul/Avrupa yakasında ikamet eden hazır mutfak & banyo proje satış temsilcisi alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerimi [email protected] adresine veya 0212 872 52 10 no'lu faksa yollayabilirler.

4. Biskon Yapı, 4. Levent'te inşaatı devam eden İstanbul-Sapphire projesi şantiyesinde görevlendirilmek üzere, üniversitelerin makine mühendisliği bölümlerinden mezun, 10 yıl mesleki deneyimi olan, İngilizce bilen mekanik şefi (Ref-1 MŞ) üniversitelerin mimarlık, inşaat mühendisliği bölümlerinden mezun, MS Project ve Primavera programlarını kullanabilen, İngilizce bilen, 10 yıl mesleki deneyimi olan, tercihen Avrupa yakasında ikamet eden planlama müdürü ( Ref2 PM) alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini en geç 29 Mayıs 2009 tarihine kadar [email protected] adresine veya 0212 428 09 94 no'lu faksa yollayabilirler.

5. İnfo Tron acilen , bilgi işlem yöneticisi (gen01), satış destek asistanı (gen02), ürün geliştirme departmanına uygulama mühendisi (pd02), hızlı prototipleme sistemleri teknikeri (pd03), CAD konstrüktör- CATIA, UG (pd04), ürün geliştirme proje yöneticisi (pd05), model/maket imalat uzmanı ((pd06), satış mühendisi (pd07), CAE destek mühendisi (pd08), mimari CAD konstrüktör (pd10), boya teknisyeni (pd11) alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini www.infotron.com.tr/kurumsal_ik.html linkinden yapabilirler.

6. Rast Mühendislik, proje bürosuna Ankara'da çalışmak üzere deneyimli, tercihen İngilizce bilen inşaat mühendisleri alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 545 76 42 no'lu faksa yollayabilirler.

7. Barış İnşaat, hakediş konusunda uzman inşaat mühendisi ve inşaat teknikeri alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0212 438 31 60 no'lu faksa yollayabilirler.

8. BKS İnşaat, İstanbul içi ve dışı şantiyeleri için, şantiye şefi, çelik konstrüksiyon, BA inşaat altyapı işlerinde 5-10 yıl tecrübeli, tercihen İngilizce bilen ve ilgili programları kullanabilen inşaat mühendisi alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0212 288 00 74 no'lu faksa yollayabilirler.

9. Limak – GMR Adi Ortaklığı,  İstanbul Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı yeni dış hatlar terminali inşaatı projesinde çalıştırmak üzere deneyimli mimar (MIM-32) ve inşaat mühendisi (INSMUH-31), inşaat teknikerleri (INSTEKM-25) ve formenler (inşaat –mekanik elektrik) alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 437 38 46 no'lu faksa referans kodu belirterek yollayabilirler.


10. Remax Piramit Acıbadem'deki ofisi için, 28 yaş üstü, üniversite mezunu  gayrimenkul danışmanları alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini 0216 327 49 52 no'lu faksa veya [email protected] adresine yollayabilirler.
11. Arbiogaz, atıksu arıtma ve su arıtma tesisleri için teklif hazırlama ve proje yapımı konusunda deneyimli, çok iyi derecede İngilizce bilen proses mühendisleri (Ref:Cev.Müh), endüstriyel tesislere ait proje tasarımı ve uygulamalarında görevlendirilmek üzere en az 5 yıl deneyimli, ilgili programları kullanabilen, çok iyi derecede İngilizce bilen proje mühendisi (Ref: MAK.MÜH), en az 5 yıl deneyimli, 35 yaşını aşmamı, tercihen ingilizce bilen muhasebe elemanı (Ref: MUH.ELM.) alacak.
İlgilenenler fotoğraflı özgeçmişlerini referans koduyla birlikte [email protected] adresine veya 0212 282 79 12 no'lu faksa yollayabilirler.
12. Fermak İnşaat,  Ankara  bölgesi yol şantiyelerine, şantiye şefi, teknik ofis şefi, hakediş mühendisi, saha mühendisi, iş güvenliği mühendisi, harita teknikeri alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 456 80 04 no'lu faksa yollayabilirler.

13. Hidrotek Arıtma İnşaat San ve Tic. Ltd. Şti, tecrübeli, İngilizce bilen Proje Müdürleri, inşaat mühendisleri, makine mühendisleri alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.

Mine ÜÇGÜN/Emlakkulisi.com


Geri Dön