26 / 04 / 2024

16. Bayim Olur musun Fuarı yarın başlıyor!

16. Bayim Olur musun Fuarı yarın başlıyor!

UFRAD ve Coldwell Banker Türkiye işbirliğiyle hayata geçirilecek 16. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı yarın saat 11:00'da düzenlenecek.



UFRAD (Franchise Derneği) işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye sponsorluğunda düzenlenecek 16. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı yarın Saat 11.00’de gerçekleşecek.

Medyafors Fuarcılık organizasyonuyla İstanbul CNR Fuar Merkezi 7’nci salonda düzenlenecek fuara Avrupa Franchise Federasyonu Başkanı Sn. Didier Depreay ,UFRAD (Franchising Derneği ) Başkanı Sn. Dr. Mustafa Aydın, Coldwell Banker Türkiye Franchise Satış Koordinatörü Sn. Ayhan Kaya, Medyafors Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Özhan Erem ,Medyafors Fuarcılık Yön. Krl. Ü. / Uluslararısı İlişkiler Direktörü Sn. Ferzan Erem Escobedo, firma sahipleri ve yöneticileri katılacak.

Toplam 27 bin 500 metrekare alanda düzenlenecek fuara 300 yerli ve yabancı katılımcı marka ve 40 bine yakın ziyaretçinin katılması bekleniyor. Avrupa ve Ortadoğu’nun birincisi olma özelliği taşıyacak fuara yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. 

Fuar ile ilgili konuşan Medyafors Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Erem, “Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda fuara yabancı yatırımcıların ilgisi hayli fazla. Başta Avrupa Birliği Ülkeleri olmak üzere, Ortadoğu ve komşu ülkelerden de yatırımcılar fuara geliyorlar. Belçika, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Hollanda, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere’den gelen yatırımcılar, ticari heyetlerle işbirliği yapma fırsatı bulacaksınız.Bu buluşmanın Avrupa’ya açılma hedefi olan Türk markaları adına da çok önemli olacağına inanıyorum. Fuar boyunca düzenlenecek seminer, toplantı ve panellerde kendi alanında önemli konuşmacılar dinleyicilere sunumlar yapacaklar” ifadelerini kullandı.


Geri Dön