24 / 04 / 2024

44. Yapı Fuarı yarın başlıyor!

44. Yapı Fuarı yarın başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörünün, yerli ve yabancı temsilcilerin iş birliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yarın başlıyor. 



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektöründe katma değer yaratan, sektöre yeni iş fırsatları sunan ve merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri, Ortadoğu, Balkanlar ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgenin en büyüğü olan, dünyada ise ilk 5'te bulunan fuar, 4 gün boyunca tüm dünyadan ziyaretçilerini ağırlayacak.

Ticaret Bakanlığı’nın desteğiyle Hyve Group tarafından gerçekleştirilecek olan 44. defa gerçekleştirilecek olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı planlıyor.

44. Yapı Fuarı yarın başlıyor!

1 milyar Euro'luk iş hacmi

Geçtiğimiz yıl toplamda 1 milyar Euro’luk iş hacmi yaratan fuar, dünyanın dört bir yanından satın alma profesyonellerini yerli üreticilerle hibrit yaklaşımlarla mega kent İstanbul’da bir araya getirecek. 

Gerçekleştirilen bir önceki fuarda toplamda 11 ülkeden 218 davetli satın alma profesyoneli hem fiziksel hem de çevrimiçi platform Hyve Connect aracılığı ile ağırlanırken, bu sene Danimarka,  Fransa, Almanya, İrlanda, Kanada, Şili, İspanya, Katar,İsviçre, Birleşik Krallık ve Yunanistan başta olmak üzere toplamda 58 ülkeden 383 yatırımcı ve satın alma profesyoneli, yeni yatırım ve iş birliği fırsatları için mega kent İstanbul’da bir araya gelecek.

Peki merakla beklenen 44. Yapı Fuarı'na kaç ülkeden kaç yatırımcı katılacak? İşte detaylar...


Geri Dön