28 / 03 / 2024

Bayim Olur musun fuarı nerede

Bayim Olur musun fuarı nerede

İlk ve tek franchising fuarı olan "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı" İstanbul'da 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

16. Bayim Olur musun Fuarı yarın başlıyor!

UFRAD ve Coldwell Banker Türkiye işbirliğiyle hayata geçirilecek 16. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı yarın saat 11:00'da düzenlenecek.

Bayim Olur musun Fuarı 11 Ekim'de kapılarını açacak!

Gayrimenkulden gıdaya, hazır giyimden aksesuara birçok farklı sektörlerin bir araya geldiği Bayim Olur musun Fuarı 11-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Demir inşaat, Bayim Olur musun Fuarı'na katıldı!

Fuarda Demir Romance ve Demir La Vida projelerinin ticari alanlarını tanıttıklarını söyleyen Demir İnşaat Başkanı Demir, "Fuarda çok ciddi iş bağlantıları kurduk'' dedi.

Bayim Olur Musun Fuarı'na 400 firma katılacak!

15-18 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek Türkiye'nin ilk ve tek franchising fuarı 'Bayim Olur musun' franchising ve markalı bayilik fuarına bu yıl yabancılar damgasını vuracak.

Coldwell Banker, Kazananlar Koltuğu ile fuara katıldı!

"12. Bayim Olur musun?" Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda, girişimcilerle bir araya gelerek kendi işinin patronu olmak isteyenlere, sağladıkları en yenilikçi, yaratıcı, profesyonel, etik ve en fazla kazandıran çalışma seçenekleri hakkında bilgi ver

Bayim Olur musun Fuarı'nın ana sponsoru Coldwell Banker oldu!

18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında MedyaFors Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan "12. Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı", Coldwell Banker Türkiye ana sponsorluğu ile gerçekleşecek.

Bayim Olur Musun ile kendi işinizin patronu olun!

Bayim Olur musunFranchising Fuarı, yıllardır kendi işinin patronu olmanın hayaliyle tutuşanların bu hayalini gerçekleştirme fırsatı sunuyor. 5 bin liraya da, 1 milyon liraya da kendi işinizin patronu olabilirsiniz...

Altın Emlak Bayim Olur Musun Fuarı'nda yerini alıyor!

Bu yıl 18 – 21 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenlenecek olan fuarda Altın Emlak, ziyaretçilere emlak sektöründeki ‘ Altın ’ fırsatları paylaşacak.

Bayim Olur musun Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Türkiye'den ve dünyanın pek çok ülkesinden 300'e yakın markanın katılımıyla gerçekleşecek olan fuar boyunca girişimciler yeni iş fırsatları yakalayabilme, markalar da yeni iş ortakları bulabilme şansını elde edebilecekler...

Bayim Olur musun Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek!

MedyaFors Fuarcılık Organizasyonu ve UFRAD(Franchising Derneği) işbirliğiyle gerçekleştirilen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğu’nda düzenlenecek.

CarrefourSA bayi sayısını bir yılda 100’e çıkaracak!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, belirlediği kriterlere uyan girişimcileri bünyesine katmak için Süper ve Mini formatlarında ‘Franchise’ vermeye başladı ve sistemin detaylarını Bayim Olur Musun Fuarı’nda duyurdu.

Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 10-13 Ekim'de!

İlk ve tek franchising fuarı olan "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı" İstanbul'da 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Ufuk Şevki: Gayrimenkulde asıl sorun fiyatta!

Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Ufuk Şevki, ‘Bayim Olur Musun’ fuarında konuştu. Bu yıl toplam 2 milyon civarı gayrimenkul satılmasının beklendiğini söyleyen Şevki, gayrimenkul fiyatlarının düştüğünü söyledi.

16. Bayim Olur musun Fuarı yarın başlıyor!

UFRAD ve Coldwell Banker Türkiye işbirliğiyle hayata geçirilecek 16. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı yarın saat 11:00'da düzenlenecek.

Bayim Olur Musun sitesini yeniledi!

Yatırımcılara ve franchise markalara hizmet veren Bayim Olur Musun'un sitesi yenilendi. Türkiye’nin en büyük franchise portalı olan site yatırımcı adaylarına hizmet vermeye devam edecek.

Bayim Olur musun Fuarı 11 Ekim'de kapılarını açacak!

Gayrimenkulden gıdaya, hazır giyimden aksesuara birçok farklı sektörlerin bir araya geldiği Bayim Olur musun Fuarı 11-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Türkiye'nin 101 popüler franchise markası!

Franchising sektörünün popüler markalarını "Bayim Olur Musun?" dergisi derledi. İşte Türkiye'nin 101 popüler franchise markası...

Bayim Olur Musun Fuarı’nda franchise sistemi anlatıldı!

Bayim Olur musun Fuarı'nın 15’incisi CNR Expo’da düzenlendi. Girişimci adayları bir araya getiren ERA Gayrimenkul avantajlı franchise sistemini anlattı. 

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

ERA, Bayim Olur Musun Fuarı'nda kazancın sırlarını anlattı!

CNR Expo Center'da dün başlayan Bayim Olur Musun Fuarı'na katılan ERA Gayrimenkul kazancın sırlarını anlattı. 

Bayim Olur Musun Fuarı 12-15 Ekim'de!

Franchise yöntemiyle iş kurmak isteyen firmalar  ‘Bayim Olur musun?’  fuarıyla bir araya geliyor. Bu yıl 15. si düzenlenecek fuar 12-15 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

ERA, gayrimenkul franchise sistemini anlattı!

Bayim Olur musun Fuarı'nda ERA Gayrimenkul Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Bayim Olur Musun Fuarı'na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına gayrimenkul franchise sistemini anlatacak.

Bayim Olur musun fuarı nerede Haberi

Bayim Olur musun fuarı nerede

Hızla büyüyen ve her yıl on binlerce girişimciye kendi işini kurma fırsatı yaratan franchise sistemi, alanında Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan” Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik fuarı” ile katlanarak büyüyor. 

Ülkemizin ilk ve tek franchising fuarı olan "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı" İstanbul'da 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Her yıl artarak katılımcı ve ziyaretçi sayısına ulaşan, markalar ve girişimciler için yeni avantajlar ve sürprizleri bir araya getiren Bayim Olur musun Franchising Fuarı, bu yıl 17. kez kapılarını açacak. 

CNR Fuar Merkezi’nde Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD desteği ve ERA Türkiye Ana Sponsorluğunda hayata geçirilecek fuara ulusal ve global ölçekte yaklaşık 300’den fazla firma katılım gösterecek. Ulusal markaların uluslararası arenada boy gösterebilmesi konusunda aracılık...