19 / 04 / 2024

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.



Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 12-15 Ekim 2017’de, CNR Fuar merkezinde 15. kez düzenlendi.

 

 Coldwell Banker, 49 ülkede 3.500 ofis ve 86 bin gayrimenkul danışmanıyla yılda 250 milyar dolarlık gayrimenkul satışı gerçekleştiriyor. Coldwell Banker, Türkiye'de de zirveye emin adımlarla yürüyor.

 

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

 

Coldwell Banker'in 2013 yılında Coldwell Banker Türkiye’de faaliyete başladığını vurgulayan Taş, “Dünyadaki her zengin insan gerçekten çok zeki. Ama her zeki insan zengin değil. Girişimcilik zeki insanların zengin olmasının anahtarı aslında" dedi. Taş sözlerine "Etrafımızda birçok insan kendi yapamadığını bizim de yapamayacağımızı düşünerek, sakın yapma sen bu işi beceremezsin diye yönlendirmede bulunur. Dolasıyla uzakta birçok insan kolumuzu kanadımızı kırıp kanat çırpışlarımızı seyrediyor” diye devam etti. 


Taş "Ticaret yüz metre koşusu değil, itibarla ömür boyu süren bir maratondur. Şu an 30 ofisimiz var. Her bir ofisimiz bağımsız franchise işletmesi. Her biri kendi adına reklam da yapabilir. Her bir ofisimize başarılı olduğu, ileri çıktığı konuları anlatma öğretme şansımız oluyor. Tek başına yürüyen bir ofis olduğunda başarma şansı çok düşük kalıyor.Kendi işinin patronu olmak isteyenleri, tanışmak için ofisimize bekliyoruz " şeklinde konuştu.
 


Geri Dön