20 / 04 / 2024

Bayim Olur Musun Fuarı 12-15 Ekim'de!

Bayim Olur Musun Fuarı 12-15 Ekim'de!

Franchise yöntemiyle iş kurmak isteyen firmalar  ‘Bayim Olur musun?’  fuarıyla bir araya geliyor. Bu yıl 15. si düzenlenecek fuar 12-15 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 



Girişimci adaylar için buluşma yeri olan ‘Bayim Olur musun?’  fuarında ERA Gayrimenkul kendi işin kurmak isteyenlere sektörün fırsatlarını anlatacak. 15. kez düzenlenecek fuar 12-15 Ekim 2017 tarihlerinde yapılacak. 


CNR EXPO Center/ Yeşilköy ’de gerçekleşecek ‘Bayim Olur musun Fuarı'nda Era Gayrimenkul ziyaretçilerini 6-7 Hall ‘da buluan E 102 nolu standında ağırlayacak. 

 

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay seminer düzenleyecek. Seminer fuarın 1. günü 12. Ekim Perşembe 16:00- 16:30 saatlerinde 7. Hall seminer alanında olacak. 

 

Gayrimenkul sektörünün gelişmesi için gerekli görülen girişimci sayısının artması yönünde çalışmalar yaptıklarını aktaran Atalay, “İnsanlar yeni bir iş kurmaya karar verdiklerinde hayatlarında o güne kadar hiç yaşamamış oldukları tecrübeler yaşıyorlar. Daha işin başında yapılan hatalar yüzünden kaybedilen paralar ve zaman nedeniyle birçok işletme henüz yolun başında havlu atmak zorunda kalıyor. Biz ERA Gayrimenkul olarak bizden franchise alanlar için sağladığımız know – how desteği sayesinde henüz start up seviyesinde olan bir çok işletmeyi piyasa koşullarına hazırlıyoruz. Dolayısıyla global bir oyuncuyla çalışan küçük yatırımcılar piyasaya daha hızlı tutunuyor ve geleceğe daha emin adımlarla ilerliyorlar” dedi. 

 

ERA Real Estate Gayrimenkul Akademisi,  ERA Gayrimenkul Türkiye tarafından sektöre getirişmiş yenilikler arasında yerini koruyor. Gayrimenkul akademisi ‘ERA Akademi eğitim hizmetlerine devam ediyor.


Geri Dön