25 / 04 / 2024

1.649 TL SED ödemesi yapıldı! Hesaplarınızı kontrol edin!

1.649 TL SED ödemesi yapıldı! Hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık SED ödemeleri hakkında açıklama yaptı. Bakan Yanık, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için mart ayında toplam 236 milyon TL SED ödemesi yaptık” dedi.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının desteklenmesine yönelik sosyal hizmet modeli olan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıyor. Mart ayının ödemeleri büyük bir heyecanla bekleniyordu. 

Bakan Derya Yanık, mart ayı ödemesi olarak toplam 236 milyon TL’yi hesaplara aktardıklarını açıkladı. Bakan Yanık, toplumun dezavantajlı kesimlere yönelik Bakanlık tarafından birçok destek hizmeti sunulduğunu da dile getirdi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön