25 / 04 / 2024

17 Burda AVM 9 Nisan'da açılıyor!

17 Burda AVM 9 Nisan'da açılıyor!

17 Burda AVM açık ve kapalı konseptli mimarisi, açık alanlardaki cafeleri, restaurantları ve özel alanlarıyla dikkat çekiyor. 140 mağazanın yer aldığı Burda 17 AVM kapılarını 9 Nisan'da açıyor...




Esas Gayrimenkul Çanakkale’nin en büyük ve ilk AVM yatırımı, yeni yaşam ve buluşma merkezi olarak konumlanan Esas 17 Burda AVM’yi yaklaşık 90 milyon USD yatırım ile hayata geçiriyor.


Çanakkale'deki eski Tekel kanyak fabrikasının yerinde inşa edilen 17 Burda AVM  açık ve kapalı konseptli mimarisi, açık alanlardaki cafeleri, restaurantları ve özel alanlarıyla dikkat çekiyor. 140 mağazanın yer aldığı Burda 17 AVM'de 38 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.


17 Burda AVM detayları:

Hipermarket alanı: 2 bin 700 metrekare

Kiralanabilir alan: 38 bin metrekare

Mağaza sayısı:140

Food Court Alanı: 2 bin metrekare

Otopark alanı: 1000 araç

Elektronik market alanı 1.500 metrekare

Eğlence merkezi: 1.700 metrekare


17 Burda AVM'de hangi mağazalar var?


Migros, Boyner, Schafer, King, Tefal, Derimod, English Home, Hotiç, İnci, H&M, Koton, LCW, Mango, İpekyol, Mavi, Colin's, De Facto, Ayakkabı Dünyası, FLO, Kemal Tanca, Adidas, Nike, Loft, Greyder, D&R, Penzz Shop, Sarar, KİP, Kiğılı, Teknosa, Twist, Penti, Esse, Madam Coco,  Altınyıldız, Bambi, Berlingo, Mado, Simit Sarayı, Bay Döner, Mc Donald's, Waffle Art, Gülen Pide, Gürel Optik, Çıtır Usta, Burger King, Sbarro, Popeyes, Playland, Bursa Kebap Evi, Gratis, İşbir Yatak, KRC, Saat&Saat, Demlik, Soulmate, Gönül Kahvesi, Lavazza, Pizza Pizza, Özsüt, Altınbaş, Matmazel Çanta, US Polo, LTB, Damat, Pierre Cardin, Kahve Dünyası,  Tavuk Dünyası.


9 Nisan 2015 tarihinde açılacak olan 17 Burda AVM'nin Truva şehri, Asos, Bozcaada, Çanakkale anıtı gibi tarih ve tatil yörelerini ziyaret eden turistlerin de ilgi odağı olması bekleniyor.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön