20 / 04 / 2024

2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu bugün başladı!

2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu bugün başladı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası ( HKMO ) tarafından Antalya'da düzenlenen 2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'nda bir konuşma yapacak...



Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) tarafından Antalya'da düzenlenen 2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'nda bir konuşma yapacak. 


Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan sempozyum, 11-12 Eylül Perşembe-Cuma 2014 tarihleri arasında Antalya Harrington Park Resort Otel'de gerçekleştirilecek. 


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın da bir konuşma yapacağı sempozyuma, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yanı sıra ülkemizin değişik bölgelerinden belediye başkanları ile konuyla ilgili üst düzey bürokratlar katılacak. Kentsel Dönüşümle ilgili bilinmesi gereken konular ve hukuki süreçler ile ülkemizdeki örnek uygulamaların ele alınacağı sempozyumda Türkiye, Almanya ve İsviçre'den de birçok akademisyen konuşmacı olarak yer alacak. 


Başkan Hasan Tahsin Usta, sempozyumda ikinci gün gerçekleştirilecek olan "Türkiye'de Kentsel Dönüşüm Süreci" başlıklı oturumda "Belediyelerde Kentsel Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin Örnek Çalışmalar" başlıklı bir konuşma yapacak. 



Büyükçekmece Gazetesi 


Geri Dön