26 / 04 / 2024

2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu ne zaman

2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu ne zaman

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası ( HKMO ) tarafından Antalya'da düzenlenen 2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'nda bir konuşma yapacak...

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulü yapıldı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Emlak Konut GYO Güngören kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - İmaj Altyapı Üst Yapı San ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Trabzon Çömlekçi'de yıkımlar başladı!

Trabzon sakinlerinin uzun süredir beklediği Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde 2. Etap kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı. 

Erdek'in 2 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

Erdek'te faaliyette bulunan Ahmet Öğrenir İnşaat, ilçenin iki farklı noktasında kentsel dönüşüm projesine başlıyor.

İstanbul yeni projelerle İslami finansın merkezi olacak!

Emlak Katılım Kurumsal İletişim Müdürü Ahmet İkizoğlu, 2. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu'nda  İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında, hayata geçirilen projelere dair açıklamalarda bulundu. 

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı'nda neler konuşuldu?

"Mamur Çevre ve Gelecek", temasıyla yapılan 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı (ISL@H 2019), iki gün boyunca İslami mimari alanında çalışan uzmanları konuk etti.

Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi ortaklığında düzenlenen 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı. Konferansta sürdürülebilir kentsel gelişim konusunda farklı yaklaşımlar ele alınacak.

Kayseri Hacılar'da 2'nci etap dönüşüm için yıkım tamamlandı!

Kayseri Hacılar 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılması planlanan yeni konutlar için 10 hektarlık alanda 612 bağımsız yapı yıkıldı.

İzmir Örnekköy 2. etap kentsel dönüşüm ihalesi 9 Mayıs'ta!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Örnekköy Mahallesi 2. Etap 26996 Ada 1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihalesi 9 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu ne zaman Haberi

2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu ne zaman

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) tarafından Antalya'da düzenlenen 2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'nda bir konuşma yapacak. 


Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan sempozyum, 11-12 Eylül Perşembe-Cuma 2014 tarihleri arasında Antalya Harrington Park Resort Otel'de gerçekleştirilecek. 


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın da bir konuşma yapacağı sempozyuma, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yanı sıra ülkemizin değişik bölgelerinden belediye başkanları ile konuyla ilgili üst düzey bürokratlar katılacak. Kentsel Dönüşümle ilgili bilinmesi gereken konular ve hukuki süreçler ile ülkemizdeki örnek uygulamaların ele alınacağı sempozyumda Türkiye, Almanya ve İsviçre'den de birçok akademisyen konuşmacı olarak yer alacak. 


Başkan Hasan Tahsin Usta, sempozyumda ikinci gün gerçekleştirilecek olan "Türkiye'de Kentsel Dönüşüm Süreci" başlıklı oturumda "Belediyelerde...