25 / 04 / 2024

Kayseri Hacılar'da 2'nci etap dönüşüm için yıkım tamamlandı!

Kayseri Hacılar'da 2'nci etap dönüşüm için yıkım tamamlandı!

Kayseri Hacılar 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılması planlanan yeni konutlar için 10 hektarlık alanda 612 bağımsız yapı yıkıldı.



Kayseri Hacılar’da Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap kapsamında inşa edilecek yeni konutlar için yıkım çalışmaları tamamlandı.

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hacılar tarihinin en büyük projesi olan ve ilçeye bin 101 konutun inşaatı ile modern bir görünüm kazandıracak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, yapılacak diğer etaplar için yıkım çalışması tamamlandı. Gerçekleşen yıkım çalışmalarında 10 hektarlık alanda 612 bağımsız yapı, 22 günde yıkıldı. 

Kentsel dönüşüm alanını ziyaret eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Özdoğan yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Hacılarımıza güzellikler katmak amacıyla yürüttüğümüz Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, 10 hektarlık alanda gerçekleştirdiğimiz yıkım çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz. Haziran ayında başladığımız çalışmaların 22’nci günündeyiz. 10 hektarlık alan büyük bir alan. Yıkım çalışmaları kazasız belasız sona erdi. Bundan sonraki süreçte tesviye çalışmalarımız olacak. Vatandaşlarımızın bu yaptığımız çalışmalardan zarar görmemeleri için azami gayret gösterdik. İnşallah bu projelerle ilçemize güzellikler katmaya devam edeceğiz. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız yaptığımız plan doğrultusunda devam ediyor. Yakın bir zamanda yeni yapacağımız konutların temelini atacağız.”


Geri Dön