19 / 04 / 2024

2015 TOKİ indirim kampanyası başvuruları Pazartesi başlıyor!

2015 TOKİ indirim kampanyası başvuruları Pazartesi başlıyor!

2015 TOKİ indirim kampanyası başvuruları 23 Şubat Pazartesi günü başlayacak ve 19 Mart tarihinde sona erecek. İndirim kampanyası kapsamında indirim oranı yüzde 20 olarak belirlendi.



TOKİ ev sahibi olanlar ve taksit ödemeleri devam edenler için peşin ödemelerde indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 20 oranında indirim sağlanacak. 


Konut ve işyeri alıcılarından borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyenlerin belli miktarda indirim oranlarından faydalanabileceği  TOKİ  indirim kampanyası başvuruları 23 Şubat'ta başlayacak ve 19 Mart tarihine kadar devam edecek. 


4 gün sonra başvuruların başlayacağı TOKİ indirim kampanyası kapsamında başvuru tarihlerini kaçıranlar borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılamayacak.


TOKİ indirim kampanyasına kimler katılabilir? TOKİ indirim kampanyası 2015 başvuru koşulları!


Kampanyadan satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilen,

Geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış olan, 

Geri ödemeleri devam eden, 

Konut ve işyeri sahipleri faydalanabiliyor. 


TOKİ indirim kampanyasına başvurular nasıl yapılacak?

TOKİ indirim kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin bankalara gidip direkt borçlarını kapaması gerekiyor. Başka herhangi bir işlem gerekmiyor. 


TOKİ indirim kampanyası için ödemeler hangi bankalarda yapılıyor?

- Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve ING Bank


Vadesi 12 ay ve daha az olan projeler indirim kampanyasına dahil sayılmıyor. Kampanya kapsamında borçlarını peşin ödeyecek kişilere yüzde 20 oranında indirim sağlanacak. 


TOKİ indirim kampanyası kapsamında alınan projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının başvuru tarihi itibariyle idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor. 


TOKİ DEVİR KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön