19 / 03 / 2024

2020 Mayıs sonunda konut kredisi faizleri ne oldu?

2020 Mayıs sonunda konut kredisi faizleri ne oldu?

Konut kredisi faizlerinde bir yıllık süreçte bankalardan pek çok fırsat sunuldu. En son konut kredisinde faiz indirimi Yapı Kredi'den geldi. Peki konut kredisi faizleri kaç oldu?



Konut kredisi faiz oranları kaç oldu sorusunun cevabı merak ediliyor. Bir yıllık sürece bakıldığında pek çok banka kredi faizini düşürdü. Ayrıca on binlerce kişi de kredi çekmek için başvuru yaptı. Konut satın almayı düşünenler bu kapsamda güncel faiz oranlarını araştırıyor ve faiz oranlarını öğrenmek istiyor.

Takvim'de yer alan habere göre; kredi faiz oranlarındaki güncel gelişmeleri öğrenmek isteyenler araştırmalarına devam ediyor. Bankaların faiz oranındaki indirim yarışı ise devam ediyor. Bu ay pek çok tüketiciye bayram öncesi nakit ihtiyaçlarını karşılaması için çeşitli fırsatlar sunuldu. Ayrıca bilindiği üzere son kredi faiz indirimini konut kredisinde Yapı Kredi bankası açıkladı. 

KREDİ FAİZ ORANLARI NE KADAR OLDU?

Son olarak yakın zamanda konut kredisi faiz oranını düşüren Yapı Kredi'nin sunduğu bu fırsattan yararlanmak isteyenler, kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 0,89 faiz oranlı konut kredisi çekebilecek. Aynı zamanda, kampanya kapsamında Yapı Kredi müşterilerine, farklı ödeme plan ve seçenekleri de sunuyor.

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0,94

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0,94

VAKIFBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0,94

GARANTİ BBVA KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0,95 (120 aya kadar)

Konut kredisi alacaklar dikkat! Nelere dikkat edilmeli?

Ortak konut kredisi nedir? Nasıl çekilir?


Geri Dön