19 / 04 / 2024

2020'de 38 yeni millet bahçesi açılacak!

2020'de 38 yeni millet bahçesi açılacak!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı"nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 38 ilde daha millet bahçelerini vatandaşların hizmetine sunacaklarını açıkladı. 



Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı"nda konuşuyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtikten sonra yürütmenin faaliyetlerini 100 günlük periyotlar halinde izleyeceklerini anlatan Erdoğan,  birinci ve ikinci 100 günlük icraat programlarını milletle paylaştıklarını açıkladı.

Yaklaşık 9 yıl önce, 2011 yılında, 2023 hedeflerini milletin takdirine sunduklarını hatırlatan Erdoğan, sözlerini şu şekilde devam etti:

"2023 hedefleri, o günden bugüne tüm çalışmalarımızda bizim için bir yol haritası, bir pusula görevi görmüştür. Türkiye'nin 2023 yürüyüşü, içeride ve dışarıda pek çok kesimi rahatsız etmiştir. Dikkat ederseniz ülkemize yönelik saldırılar, bu süreçte tarihte eşi benzeri görülmemiş bir şekilde artmış ve çeşitlenmiştir. Yaşadığımız bu kesintisiz saldırı döneminin amacının ülkemizi 2023 hedeflerine ulaşmaktan alıkoymak olduğu açıkça ortadadır. Hamdolsun, Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle, bu saldırıların hepsini de boşa çıkardık. Sokaklarımızı kaosa teslim etmedik. Terör örgütlerine boyun eğmedik. Meydanı darbecilere bırakmadık. Ülkemizin güney sınırları boyunca kuşatılmasına rıza göstermedik. Ekonomik tetikçilere de teslim olmadık. Evet, çok büyük bedeller ödedik, çok acı kayıplar verdik, çok sinsi tuzaklarla karşılaştık ama hepsinin de üstesinden gelmeyi başardık. 2019 yılı, işte bu sıkıntıları tüm ağırlığıyla hissettiğimiz bir yıl oldu."

"38 ilde daha millet bahçelerimizi hizmete sunuyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl 38 ilde daha millet bahçelerini vatandaşların hizmetine sunacaklarını açıkladı. 


Geri Dön