29 / 03 / 2024

Tekirdağ'a 6 yeni millet bahçesi müjdesi!

Tekirdağ'a 6 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kente 6 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.



Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Tekirdağ'da çeşitli incelemeler ve ziyaretler yaptı. Sputniknews'te yer alan habere göre, Tekirdağ Valiliğini ziyaret eden Bakan Murat Kurum burada katıldığı bir toplantı sonrasında çeşitli açıklamalar yaptı.

Tekirdağ a 6 yeni millet bahçesi müjdesi!

"Bugün Çorlu’dan başlamak üzere Marmara Ereğlisi’nde, Süleymanpaşa’mızda, Kapaklı’da, Hayrabolu’da, bütün ilçelerimizde yapılması gereken kentsel dönüşüm projelerini, deprem dönüşüm projelerini hep birlikte istişare ettik ve bu çerçevede de inşallah hızlı bir şekilde hazırlanan kentsel dönüşüm master planları çerçevesinde deprem dönüşümünü ilimizin her noktasında, Süleymanpaşa’mızda, Tekirdağ’da yapmak istiyoruz. İnşallah Tekirdağ’ımızı güçlü sanayisiyle, tarımıyla, ekonomisiyle, yeşil doğal alanlarıyla çok daha güzel, çok daha yaşanabilir bir Tekirdağ yapmak için gayretlerimizi gece gündüz sürdürmeye devam edeceğiz." diyen Bakan Kurum, açıklamasında bugün aldıkları karar ile Tekirdağ’da toplamda 6 tane millet bahçesi yapılacağını dile getirdi.

Bakan Murat Kurum’a gün boyu ziyaret ve incelemelerinde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de eşlik etti.

 

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön