20 / 04 / 2024

2022 tarımsal destek ödemeleri ne zaman yapılacak?

 2022 tarımsal destek ödemeleri ne zaman yapılacak?

Tarımsal destek ödemeleri gündemde yer alıyor. 2022 tarımsal destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!



 Kirişci, beklenen tarımsal destek ödemeleriyle ilgili açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı. Bakan Vahit Kirişci, hububat, baklagil ve dane mısır desteği için 49 milyon 196 bin 798 lira, sertifikalı tohum üretimi desteği kapsamında 18 milyon 310 bin 190 lira ve kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi için de 9 milyon 863 bin 415 lira ödeme yapılacağını ifade etti.

2022 TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLADI MI?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 77 milyon 370 bin 403 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesabına aktarılacağını iletti.

Sosyal yardım başvurusu nereden, nasıl yapılır?

Motorin ne kadar? 17 Haziran benzin, LPG litre fiyatı kaç TL oldu?

Ev sahipleri yeni çözümler peşinde! Kira fiyatlarına zam mı geldi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön