25 / 04 / 2024

Motorin ne kadar? 17 Haziran benzin, LPG litre fiyatı kaç TL oldu?

Motorin ne kadar? 17 Haziran benzin, LPG litre fiyatı kaç TL oldu?

Akaryakıt fiyatlarına gelen zam ve indirim haberleri sürücüler tarafından takip ediliyor. Dolarda yaşanan dalgalanmalar brent petrolü ve dolayısıyla akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. İşte benzin, motorin, LPG fiyatlarındaki son durum!



Motorin, benzin ve LPG fiyatları neredeyse her gün araç sahiplerinin takip ettiği konulardan biri oldu. Sürücüler akaryakıta dair yapılan her haberleri merakla takip ediyor. 16 Haziran motorin zammından sonra araç sahipleri 17 Haziran benzin, LPG, motorin fiyatları kaç TL oldu? şeklinde araştırmaları yapıyor. İşte 17 Haziran benzin, LPG, motorin fiyatlarındaki son durum…

17 HAZİRAN AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR OLDU?

10 Haziran’da 2 lira 18 kuruş zam gelen benzin fiyatlarına 15 Haziran günü itibariyle 97 kuruş indirim yapılmıştı. 16 Haziran gece yarısından sonra uygulanan 1 lira 27 kuruşluk motorin zammından sonra sürücülere bir kötü haber daha geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön