26 / 04 / 2024

2023 Toyota Corolla Hatchback fiyatları son zamlarla 1 milyon bandında! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

2023 Toyota Corolla Hatchback fiyatları son zamlarla 1 milyon bandında! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sportif çizgileriyle Sedan gövdeye göre çok daha dikkat çeken 2023 model Toyota Corolla Hatchback'in Şubat ayı fiyat listesi açıklandı. İşte Toyota Corolla Hatchback Hybrid, 8 Şubat 2023 fiyat listesi...



Sıfır km Toyota Corolla Hatchback Hybrid'in fiyat listesi bir kez daha değişti. Yayımlanan Şubat ayı listesinde Corolla Hatchback Hybrid'in başlangıç fiyatı  947 bin 50 TL olarak olarak açıklandı. Ailenin en pahalı paketi ise  1 milyon 25 bin 650 TL’den alıcı buluyor. 

Toyota Corolla, satış adetleri ve üretim tarafına bakıldığında tarihin en başarılı modelleri arasında gösteriliyor. Tabii Toyota Corolla Hatchback de model grubunun kitlesini  artırmada önemli bir rol oynuyor. Yeni Corolla Hatchback cesur ve dinamik dış tasarımı ile ilk görüşte tüm bakışları üzerine çekmeyi başarıyor. Dikkat çekici tasarımı, çarpıcı geniş ızgaraları, ön LED farları ve sportif 17 inç alüminyum alaşımlı jantları ile Toyota Corolla Hatchback modern bir görünüm sunuyor. 

Toyota Corolla Hatchback’in iç tasarımında ise, birbirinden farklı yüksek kaliteli materyaller kullanılarak oldukça şık bir uyum yakalanmış durumda. İç renk olarak ister Corolla Hatchback’e spor bir hava katan siyah yada daha geniş ve düzenli bir görünüm veren açık gri seçilebiliyor.

Peki Toyota Corolla Hatchback'in fiyatı ne kadar oldu? En uygun 2023 model Toyota Corolla Hatchback kaç TL'den satılıyor? İşte Toyota Corolla Hatchback 8 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön