20 / 04 / 2024

Hayalinizdeki eve 96 bin TL'ye sahip olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi!

Hayalinizdeki eve 96 bin TL'ye sahip olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi!

Son zamanların yeni modası trendi Prefabrik evlerin fiyatları merak konusu oldu! Prefabrik evlerin fiyatları 96 bin TL'den başlıyor! Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...



Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle pek çok vatandaşın ilgisini çekiyor. Prefabrik evler, çoğu zaman konut inşa etme izini olmayan arsa sahipleri tarafından araştırılıyor. Prefabrik evler, çevre koşulları baz alınarak üretilir ve metrekare oranları değişiklik gösterebilir bu şekilde kendi evinizi istediğiniz biçimde ürettirebilirsiniz. 

85 bin TL ye ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evler 50-60 yıla kadar dayanıklı olmasıyla pek çok kişinin birinci tercihi oldu! Dayanıklı bir yapı inşa etmek için harcanacak giderlere ekonomik çözüm olarak görülen prefabrik evler, betonarme bir ev inşaasından daha uygun fiyatlı ve hızlı!

Prefabrik evlerin fiyatları, tek katlı ya da çift katlı olmasına, evin oda sayısına, metrekaresine ve kurulacağı alana göre farklılık gösterebiliyor. Her bütçeye uyum sağlayan prefabrik evlerin fiyatları, 96 bin liradan başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön